Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért cikiznek emiatt?

Miért cikiznek emiatt?

Figyelt kérdés

16éves vagyok és lány. Kutyakiképző szeretnék lenni de sokan cikiznek emiatt (persze nem a kutyások) Hanem többi ismerősöm, suliba meg ilyenek. Mert engem nem az érdekel, hogy most mikor lesz a legközelebbi diszkó meg nem rózsaszín miniszoknyába járkálok mint o.társaim.

Az időm nagy részét a tanulás mellett a kutyám oktatásával nevelésével töltöm, vagy mások kutyáját tanítom. Olyan nagy baj ez? :(

/Jelenleg egy 9 hónapos rottweilerem van/

2010. márc. 20. 15:48
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Aha,te meg gondolom egy kifinomult úrihölgy.
2010. márc. 20. 16:56
 22/48 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az az értelmes ember,aki nem akarja másokra ráerőltetni a saját életszemléletét.Az intelligencia itt kezdődik szerintem.Szóval,a Kérdezőnek ez jelenti az örömet,nem tudom,miért kell belekötni,mivel ezzel senkinek nem árt,sőt.Foglalkozozn mindenki a saját életével,és éljen úgy,ahogy neki jól esik.Különben ez a ciki,nem ciki olyan óvodás szöveg.
2010. márc. 20. 16:56
 23/48 anonim ***** válasza:
Egyébként kedves kifinomult úrihölgy,igaz,ami igaz.Akinek nincs egy hektár földje,az ne tartson pl pulit.Mert az kínzás a számára.Pláne,hogyha degeszre tömi,hogy elfeküdjön csöndben a 10nm-es udvarban,majd esténként pórázra kötve parádézik vele.
2010. márc. 20. 16:59
 24/48 anonim ***** válasza:

Nem vagyok kifinomult, én kutyás vagyok, 8 éve kutyázom, és kutyák mellett nőttem addig is. Én legalább bevallom hogy nem beszéltem szépen és tudom mihez értek te viszont olyanban okoskodsz amiről világít hogy halvány gőzöd sincs róla! Szerinted amikor egy kutya majd megőrül hogy dolgozhasson akkor az mi? Parancsolták a kutyának hogy örüljön?

Akkor az emberek régen mind állatkínzók voltak? Mert akkor nem volt ám kutyulimutyuli, gyere a házba meg kapsz jó tápot! Dolgozni kellett mindegyiknek (vadászni, házat őrizni, terelni stb). És most együttműködnek a kutyákkal, szeretik őket, jutalmazzák, a jó kutyák imádnak dolgozni. Régen ha nem csinált valamit jól akkor leütötték, azt ment a gödörbe mert a gazda megélhetése múlott rajta! És akkor most állatkínzás van, mi?

2010. márc. 20. 17:01
 25/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Persze engem is érdekel más is azért. Szeretem az állatokat, a természetet. Szoktam koncertre is járni. Nálunk épp a diszkó a menő. Én sosem szerettem a diszkót. De a koncertezést sem viszem túlzásba...
2010. márc. 20. 17:02
 26/48 anonim válasza:

Szia!

Ne foglalkozz a többiekkel, akik cikiznek, szerintem nagyon példás,és dícsérendő, hogy ennyire szereted az állatokat, és értesz is hozzájuk! Én is kutyás vagyok, bár nem ilyen szinten, van egy 9 hónapos border collie-m, őt tanítgatom illedelmességre, májusban kutyasuliba is megyünk..

Viszont igyekszem divatosan öltözködni, sportolni, szóval odafigyelek magamra,és persze igyekszem jól tanulni..

Lényeg a lényeg, ne foglalkozz a többiekkel,a többségnek tényleg még csak elképzelése sincs a jövőét illetően, inkább az irigység beszél belőlük.

Én örülnék, ha a közelben laknál, szívesen venném a tanácsaid!:)

17 L

2010. márc. 20. 17:06
 27/48 anonim ***** válasza:
Júj de okos vagy :D Kivetted a szótáradból az egyetlen magyar fajtát amit ismersz? Hát édes istenem, én nem égetném így le magam olyan témában amihez nem értek... Amúgy meg tényleg tárgytalan amit írsz mert én Terelni járok a Mudijaimmal (és most nem anyádat szídom, ez egy kutyafajta xD) birkát és szürke marhát. Megjegyzem, versenyt nyerni nem lehet olyan kutyával aki nem érzi jól magát, mert a bírók a lelkesedést is nézik, azt pedig nem lehet erőszakkal ráerőltetni a kutyára. Erről ennyit. Ami pedig a pulit illeti. Manapság pásztorkutyáink közül pont az a fajta aki a legjobban elpuhult, szinte alig van már terelő ösztöne. Ellenben a másik két pásztorkutyánkkal. :) De azért köszönjük szakértő véleményed. :)
2010. márc. 20. 17:07
 28/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 17:06-os. Ha írsz privit felveszlek msn-re és akkor beszélhetünk kutyákról :) Így is tudok tanácsot adni :)
2010. márc. 20. 17:17
 29/48 anonim ***** válasza:

Látod,olyan ostoba vagy,hogy írod csak a magadét..mondjuk meglátni,hogy még csak tini vagy.

Halvány lila gőzöd sincs,hogy mi az amit tudok,mi az amit nem,de természetesen neked van igazad,meg ta majd megmondod.

Na a te fajtádnak ezért nincsenek barátai-nem a kutyák miatt...további jó puffogást!

2010. márc. 20. 17:19
 30/48 anonim ***** válasza:

Ne veszekedjetek már,annyira nevetséges,és ovis dolog!Mindenki úgy él,ahogy neki jól esik.Aki ezt nem érti meg,az unintelligens.Fejezzétek be,mert egyszerűen nevetséges.Értsük már meg,nem vagyunk egyformák,a Kérdezőnek meg tanácsra van szüksége ,nem marakodásra!

Egyébként én is azt mondom,hogy nagyon helyes,ha valakinek van életcélja és elképzelései a jövőről,s nem csak a pián meg a bulikon jár az agya.

2010. márc. 20. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!