Miért cikiznek emiatt?
16éves vagyok és lány. Kutyakiképző szeretnék lenni de sokan cikiznek emiatt (persze nem a kutyások) Hanem többi ismerősöm, suliba meg ilyenek. Mert engem nem az érdekel, hogy most mikor lesz a legközelebbi diszkó meg nem rózsaszín miniszoknyába járkálok mint o.társaim.
Az időm nagy részét a tanulás mellett a kutyám oktatásával nevelésével töltöm, vagy mások kutyáját tanítom. Olyan nagy baj ez? :(
/Jelenleg egy 9 hónapos rottweilerem van/
17.23:nem vitatkozok,csak próbálom megvilágítani,hogy miért röhögik ki/nem barátkoznak vele a korosztályából.
Körübelül ugyanazért a felsőbbséges,okoskodó stílus miatt,amit itt is bemutatott.
Az én első kutyámat a születésem napján kaptam öregapámtól,mégse voltak sosem társas(ágbeli)problémáim.
Nekem nem baj ha máshogy él, az a baj ha leszól és elkezd mindenfélét mondogatni pedig tudom hogy nem úgy van de ő ha belehal akkor is ragaszkodik hozzá... Nem tudom hogy mit tudsz csak azt látom amit ide írsz és az egetverő butaság. Csak sajnos az ilyen ember mind vak, csak mondja a magáét. De mutass már valamit, vagy egy bizonyítékot hogy ez állatkínzás!! Én mutatnék szívesen videókat, de állítom a vigyorgó, boldog kutyára rámondaná az ilyen hogy mindjárt meghal bánatában szegény kutya, magyarul reménytelen...
Azt nem is tudom honnan képzeli hogy nekem nincsenek barátaim? :D Pedig van egy pár, azon kívül 3 éve párkapcsolatban élek, dolgozom és tanulok. Nincs időm éretlen kis kamaszokra akik lenéznek mert kutyázok.
Szerintem jelentsd fel a kutyaiskolákat a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületét, a versenyszervezőket, sőt az FCI-t, és azt a sok ezer embert aki nincs tudatában hogy ő most kínozza a kutyáját. :)
Bezzed a tiéd milyen boldogan él otthon, a csepi kutyakajáját eszegetve, unatkozva, kölyköket potyogtatva :)
Egy szóval se mondtam, hogy ne akarjon az lenni, sőt inkább mondtam neki, hogy már most abból éljen. Én is akartam olyasvalaki lenni felnőtt koromban, akire mások furán néznek.
Csak attól félek, hogy ez a lány leragad egy dolognál, sok ilyen emberrel találkoztam, kellemetlen, egyhangú. "Az időm nagy részét a tanulás mellett a kutyám oktatásával nevelésével töltöm, vagy mások kutyáját tanítom. "
Ja igen és tisztelem is, tudom milyen nehéz betanítani egy kutyát(vagyis igazából nem tudom, mert eddig csak a sajátomnál próbálkoztam), egyedül pacsit adni sikerült neki, arról se tudtam leszoktatni, hogy a maga 40 kilójával(labrador-németjuhász keverék:)) ne ugorjon rám
mikor meglát, vagyhogy szegény macskáimmal ne akarjon játszani, mert ők egy kicsit félreértik, összetévesztik mondjuk azzal, hogy éppen vacsorát szeretne készíteni belőlük.
Namindegy részemről sötétedik, ugyhogy pont ideje játszani vele. Adjonisten további szépnapot.
Na persze boldogok azok a kutyák,hogy néha több száz km-t is utazhatnak egy-egy versenyre.Ahol össze vannak zárva egy halom kutyával,akiket aztán nem verhetnek le,mert hogyis nézne ki,ha az a kutya,alapvető igényeinek megfelelően kialakítaná rangsorát a falkában.
Totál ostoba vagy.
*meg legfeljebb a gazda házában élő emberek
Miért nem jelented fel őket állatkínzásért? :) Pl ezeket: http://www.youtube.com/watch?v=pkPNa4DBFHI látod hogy szenvednek? Hűűha... Miért van annyi vak ember rajtad kívül hogy ezt nem látják meg? Az ilyen állatkínzós videót már rég le kellett volna venni. Ilyen állatkínzókat a tv-ben sem szabadna szerepeltetni. :)
Szórakozni fiatal korban lehet és kell is!
Nem kell szélsőségekbe csapni, de sose lesz olyan kevés dolgod, mint most.
17.53:persze,azok a puszipajtások.Normális kutya nem nézi el az idegen kutyát maga mellett ez nem aggresszió, nem aggreszió kérdése,ne magyarázd már meg ezt is orbitális hülyeséggel.
Egyébként vissza a pulikra..tényleg fel kellene jelenteni a tenyésztőket,mert miattuk lett ebből a csodálatos állatból az ami.A tenyésztő,hogy hasznához jusson leválasztja a kölyköket idő elött,holott a terelés pontosan tanulás kérdése (is).Amit nem a divatmajom gazditól,hanem az anyjától kellene tanulni.A pásztorkutyának pl a terelést és nem cirkuszi mutatványokat.A másik(igaz a mi szemünkben nem humánus),csak az a puli lett ivarérett,amelyiknek kellő idegrendszere és ügyessége volt túlélni a tanulást.De ugye ez se gond,a külseje ok legyen,ha szédszedi a szomszéd gyerekét akkor max.elaltatják(azt ugye tudod,hogy a fajtatiszta kutyák több embert támadtak már meg,mint a keverékek?).A versenyek ugyanúgy csupán a pénzről szólnak,a sok behülyített kutyatartó odabumlizik a szerencsétlen állattal,akár 40 fokba,többszáz km-en át.Ott szépen befizetnek,a semmire,pár "sztártenyésztő"kiossza magának a díjakat,ami által a következő alomért még többet kérhetnek.Na erről szól az Ebtenyésztők Szövetsége.De azért nyugodtan ess hasra tőlük.(ja és akkor a nem mindegy mit eszik a kutya-jobban mondva hol veszed,meg nem mindegy melyik állatorvoshoz viszed-ről ne is beszéljünk)
Szögezzük le felőlem az majomkodik a kutyájával,aki akar,de nehogymár azt mondja,hogy a kutya akar kiállításra meg versenyre járni...ezt csupán maga miatt csinálja,mert kutyázni a falu szélén is lehet.Ez olyan,mint a kínai cirkusz.Olyan aranyosak azok a gyerekek,meg ügyesek,meg szeretik is csinálni,de egy embertelen folyamat,amíg elérik.
Tehát ne az legyen a szuper gyerek,aki hajlandó ebbe a szemétsége beszállni.Mert itt két lehetőség van:vagy te vágod át a többieket,vagy te leszel az egyik balek.
Hozzáteszem,ha rajtam múlna ,akkor csak ISKOLÁBA tanult tenyésztőktől lehetne ivartalanított kutyákat venni horroráron.
Aki ezt megszegné,attól örökre elvenni az engedélyét.Sőt a családtagjaitól is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!