Miért bántják ennyien a menekülteket?
megértem hogy sokan nem szeretik őket...de miért?ŐK mit ártanak nektek?A háborúból menekültek el,ahol szinte az egész családjukat elvesztették.Igen,tudom hogy megy a szemetelés,de higyjétek el,hogy ezt nem csak ők okozzák.
És az olyanokat,hogy "a k** anyád,fejbe lőném az összeset,mit tesznek ezek a hazánkkal" mondatokat pont olyanok mondják akik nem tisztelik a saját kultúrájukat.
A másik meg az,hogy ezeknek a menekülteknek eszük ágában sincs itt maradni,ők tovább akarnak menni,de ezt nem engedik nekik.És tudjátok mit?Eddig is ennyi menekült volt,csak most nem engedik tovább őket.
És ez egy FIGYELEMELTERELÉS szerintem,mivel sokkal nagyobb bajban az ország,mint azt gondolnánk.Elterelik a figyelmet arról,hogy hova tűnik az adó,arról,hogy mit csinálnak az országgal.És úgy látszik ez be is vált.
UI:Ha valaki azzal jön,hogy a magyar árva gyerekeket nem segítik,és a menekülteket igen,akkor nagyot tévednek,mivel nekik segít a kormány,sajna elég gyatrán,de a menekülteknek csak az önkéntesek segítenek.
15/L
Nagyon szépen köszönöm ezt a sok választ!
A vers is nagyon szép.Nálunk volt már pár bevándorló,és igazán kedvesek.A nővéremmel voltunk önkénteskedni,és szőrnyű volt látni azt is ahogy ők viselkedtek(persze voltak akik nagyon kedvesek,aranyosak,de mindig vannak kivetelek)de az még szörnyűbb volt látni,higy az emberek csak úgy oda állnak pl. A Keletihez,és őket fotozzák meg szidják.
De tényleg nagyon köszönöm a válaszokat,rájöttem nem sokat tudok erről,de legalább most megtudtam és okosabb is lettem a témát illetően.
Tudod egyedül csak az a furcsa, hogy most kezdtek el hirtelen özönleni. Tavaly nyáron voltak az ISIS által indított nyilvános lefejezések, a CNN archívumban nyugodtan vissza lehet keresni. Miért most kezdenének el menekülni, ha már akkor gond volt, és miért hirtelen egy időben, és miért ilyen nagy számban? Ha addig az ő államuk nem engedte ki őket, most miért tenné?
Itt nem azzal van a probléma, hogy kiknek ad meg kiknek nem ad támogatást a kormány. Az a legnagyobb probléma, hogy tömegesen árasztják el az országot és még többen jönnek. Elég egy h*lye szélsőséges magyar ahhoz, hogy beléjük kössön, és máris tüntetésekhez hasonló balhé fog kialakulni.
Másrészt. Te miért nem menekülsz nyugatnak? Mert nincs pénzed. Nekik elvileg van. Rohadt sok pénz eljönni ilyen messzire, ahhoz képest akiket nap mint nap látok nem épp rendezett emberek. Az egész államuk, ahol a terrorcselekmények meg állandóak, szerinted jófejségből pénzeli a migrációjukat?
Nem kell álláspontot foglalni, ezek csak tények, ha az emberek figyelemmel követik az eseményeket, nem csak azokat, amelyeket az index lekövet, hanem a nemzetközi sajtót 1 - 1,5 évre visszamenőleg, akkor látszik, hogy bőven több terv van emögött, mint egy kis szimpla migráció.
Ettől függetlenül persze bizonyára vannak köztük tisztességes emberek, de érted... nagy tömegbe könnyebb keverni egy besúgó hálózatot és nem feltűnő.
Ergo a migráció csak egy álca, amivel a tisztességes menekültek jól járnak, velük meg jönnek a nem épp jófej és kedves emberek.
engem a legjobban az zavar az egészben hogy rohadt sok "katona" van köztük, akik fegyveres kiképzésben vettek részt, aztán egyszer csak elhagyják a hazájukat és utnak indulnak Európa felé. Ha eddig harcoltak ott, lőtték az embereket és védték a hazájukat, akkor most mi van? Már nem védik?
Ezekben az emberekben nem lehet megbízni, aki volt a közelkeleten katona az tudja. Volt egy kissrác aki a tábortól nem messze játszott mindig, egyszer kimentünk hozzá és fociztunk vele egy kicsit, odaszokott a táborhoz és jött minden nap, megkedveltük, aztán pár hét után egy késő délután hozott egy csomagot hogy ajándék, gondosan becsomagolva egy fadoboz. Egyetlen szerencsénk az volt hogy szarul volt bekábelezve és nem robbant ahogy leemeltük a tetejét. A kisrác szaladt de még lőtávon belül volt, egyik haverom agyon lőtte. Szóval így lehet bízni bennük, és ez csak egy a sok közül.
Vigyázz, kislány! Nehogy elkapjanak egy utcasarkon és...
Majd megtudod milyen kedvesek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!