A punkpk és a rockerek bántják a hippiket?
Figyelt kérdés
Punk-rock fesztiválra megyek a nyáron, de hippi vagyok. Megvernek, vagy nem fognak bántani? Úgy értem, van-e valamiféle feszültség a stíluskülönbségek miatt.2014. febr. 1. 21:47
1/6 anonim válasza:
Szeresd fele barátodat is! :) :D
2/6 anonim válasza:
Úgy tudom a hippi mozgalom nélkül nem alakulhatott volna ki napjaink rock illetve punk kultúrája, szóval szerintem nem kell félned...amúgy is rockerék és punkék is befogadóak, amíg nem támadják őket...
Nekem még egy raper haveromat és szó nélkül bevédték egy rockkoncerten...:D Pedig ott szerintem azért nagyobb a stílusbeli különbség...
3/6 anonim válasza:
Nincs mitől félned, a rockerek összetartóak, mert nagyon kevés van belőlünk :) Meg csak azért nem bántanának mert hipi vagy
4/6 anonim válasza:
Én rocker vagyok és nincs semmi bajom a hippikel.
5/6 anonim válasza:
Én rocker vagyok, de ilyen alapján szerintem alapból normális ember nem bánt valakit. Amúgy a hippiknek több köze van a rockzene történetéhez, mint mondjuk a dubstepnek.
6/6 anonim válasza:
és még rapet is szoktam halgatni néha na ere varjá gombot oszt rocker vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!