Rockerek, metálosok! Van jelentése a vörös bakancsnak?
Én konkrétan nem tudom mi a jelentése, azt hallottam hogy punkok hordják, feketét meg a rockerek.
Nem vagyok kimondottan rocker, a metált szeretem de az az öltözködésemen nem látszik meg nagyon. És többeket ez zavar.
Punkok szeretik a színes bakancsot ez tény.
Nekem is sima fekete van, mi a gyásznak kéne színes? nem akarok villogni vele.
Egyébként ha látszik, hogy metálos vagy, nincs jelentése, ha punk vagy akkor már sejthető, hogy akar jelenti valamit, de úgyis a fűző színe dönti el, hogy mit is takar + öltözködés.
Igen,ezt jelenti:egy hülye vagyok,akinek nincs jobb dolga,mint idióta kérdéseket feltenni ezen az oldalon.
Ja,és az IGAZI rockerek,metalosok magasról le*arjak h mit gondolnak róluk.Ennek semmi köze ahhoz,h milyen színű a cipőfűződ.
Igen...az, hogy szereti a vörös színt a viselője...Nekem két fekete van, de szeretnék egy vöröset...akkor én most punk-rocker vagyok?! Punk stimmel, és azonnal leszokok a metálról, és mostantól rockot fogok hallgatni!!! Meg kell felelnem, különben nem hordhatom a bakancsot! :O
(Remélem mindenki érti az iróniát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!