Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rockerek, metálosok! Van...

Rockerek, metálosok! Van jelentése a vörös bakancsnak?

Figyelt kérdés

Én konkrétan nem tudom mi a jelentése, azt hallottam hogy punkok hordják, feketét meg a rockerek.

Nem vagyok kimondottan rocker, a metált szeretem de az az öltözködésemen nem látszik meg nagyon. És többeket ez zavar.

2013. dec. 15. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Punkok szeretik a színes bakancsot ez tény.

Nekem is sima fekete van, mi a gyásznak kéne színes? nem akarok villogni vele.

Egyébként ha látszik, hogy metálos vagy, nincs jelentése, ha punk vagy akkor már sejthető, hogy akar jelenti valamit, de úgyis a fűző színe dönti el, hogy mit is takar + öltözködés.

2013. dec. 15. 17:23
 2/7 anonim válasza:
50%

Igen,ezt jelenti:egy hülye vagyok,akinek nincs jobb dolga,mint idióta kérdéseket feltenni ezen az oldalon.

Ja,és az IGAZI rockerek,metalosok magasról le*arjak h mit gondolnak róluk.Ennek semmi köze ahhoz,h milyen színű a cipőfűződ.

2013. dec. 16. 17:18
 3/7 anonim válasza:
Azok hordanak piros színűt, akiknek tetszik, vagy ilyen a stílusuk.
2013. dec. 17. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen...az, hogy szereti a vörös színt a viselője...Nekem két fekete van, de szeretnék egy vöröset...akkor én most punk-rocker vagyok?! Punk stimmel, és azonnal leszokok a metálról, és mostantól rockot fogok hallgatni!!! Meg kell felelnem, különben nem hordhatom a bakancsot! :O

(Remélem mindenki érti az iróniát)

2013. dec. 18. 16:45
 5/7 anonim ***** válasza:
rocker vagyok de azer enyire cipő mindegy csak legyenXD egyépként a női énekesekből popot halgatokXD
2014. márc. 6. 19:51
 6/7 anonim válasza:
Én is szeretnék vörös bakancsot, de attól még nem vagyok punk...
2014. márc. 10. 19:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, nekem ugyanabból a típusú bakancsból van vörös és fekete is, mert tetszett. A fűzője meg mindkettőnek olyan színű, mint maga a cipő. Rocker vagyok, és ennek nem tulajdonítok jelentőséget, de ha van is neki, mások úgyse tudják, mi az. És ami azt illeti, én azért is hordok bakancsot, mert kényelmes (csontproblémák miatt nem hordok akármilyen cipőt).
2015. jún. 21. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!