A szőkébb hajúaknak nagyobb eséllyel van vörös szakálla?
Figyelt kérdés
És szőkésbarna vagyok és ha bizonyos fényben nézem, akkor tényleg vörös. Többen mondták már, de azt hittem ugratnak. Megnéztem magam jobban és tényleg vöröses.
Tehát a haj és a szakáll színe összefüggésben van?
17F
2013. okt. 13. 15:40
1/2 anonim válasza:
Szerintem nincs nagy osszefugges, mondjuk azert koromfekete szakall szoke hajjal nem biztos hogy van, de a baratomnak barna haja van es neki is voros a szakalla.
2/2 anonim válasza:
Mihez képest ?
Szőke hajjal nagyobb eséllyel van vöröses szakáll, mint ősz hajjal ( ez nyilvánvaló ) és fekete hajjal ( mert ez is távolabb van a vöröses árnyalattól, mint a szőke ) , viszont ugyanakkora eséllyel van vöröses szakálla egy barna hajúnak is.
Általában ehhez a két hajszínhez társul vöröses szakáll, a szőkéhez és a barnához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!