Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem tartjátok felháborítónak...

Nem tartjátok felháborítónak azt, amit a héten mutattak be a Jóban rosszban című sorozatban? A papról van szó.

Figyelt kérdés

A pap látványosan szellemeket űzött a kórházban.

Létezik ördögűzés, de azt csak meghatározott papi személy végezheti, nem is minden pap, és megfelelő körülmények között, nem ilyen cirkuszi bohóc módjára, csak úgy hipp-hopp, minden eszköz nélkül ott mindenki előtt ordibálva, rohangálva.

Ezt én felháborítónak tartom, mert ilyen ripacs bohócnak mutatták be ezáltal a papokat, aki katolikus lehet a papi gallérjából ítélve. Ez lejáratás, a valóságban ez nincs így, és aki csak a szomszéd marinénitől hallja pletykaszinten, hogy kb milyen lehet a katolikus Egyház és a papság, az ennek a jelentnek a hatására még inkább elzárkózhat tőle. Nevetségessé tette a papjainkat.

Vajon ez csak nekem tűnt fel?

2010. febr. 28. 15:02
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nem vagyok vallásos, és szerintem pedig vicces volt amit csinált a pap. Ez csak sorozat, nem kell komolyan venni...
2012. szept. 7. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!