Rasszista vagyok? Vagy ez teljessen normális?
Figyelt kérdés
ha cigányt látok rosszul vagyok.normálissat még nem láttam, pedig sokfele jártam már.lopnak, csalnak, hazudnak, és most hiába sértődnek vagy akármi, de akkoris csak a balhét tudják csinálni.legtöbb bűnözés, rablás, betörés, erőszak és fosztogatás cigány műve.na ilynekor mi van?én vagyok az eggyetlen aki nehezen tűri meg a fajtájukat?2010. febr. 24. 19:17
11/14 anonim válasza:
Jahm, és válaszolva egy korábbi hozzászólóra:
Ez nem előítélet. Ez tapasztalat.
12/14 anonim válasza:
Milyen liberális szemléletről beszélsz? Én ilyenről nem tudok gondolom az SZDSZ re meg az ilyen majmokra gondolsz de azok nem épp liberálisok. Hol van a szabadság, egyenlőség, testvériség? Nekem az utcán vonagló b*zikról nem épp ez jut eszembe. Szal semmi liberalizmus nincsen itten. Csak kapitalizmus. Az meg xar.
13/14 anonim válasza:
Normális vagy persze.
És ez nem előítélet, hanem utóítélet. Tudom, hogy van normális, de oly kevés...
14/14 wulf válasza:
Én is igy vagyok felirtam a padomra h skinhead! és elméletileg az oföm fel jelnt nem tudom milsz pedig már le is mosttam egy fotoja van eböl milsz szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!