Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rasszista vagyok? Vagy ez...

Rasszista vagyok? Vagy ez teljessen normális?

Figyelt kérdés
ha cigányt látok rosszul vagyok.normálissat még nem láttam, pedig sokfele jártam már.lopnak, csalnak, hazudnak, és most hiába sértődnek vagy akármi, de akkoris csak a balhét tudják csinálni.legtöbb bűnözés, rablás, betörés, erőszak és fosztogatás cigány műve.na ilynekor mi van?én vagyok az eggyetlen aki nehezen tűri meg a fajtájukat?
2010. febr. 24. 19:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

ha te lennél az egyetlen, akkor nem folyna még a csapból is a rasszistázás :)

mellesleg teljesen normális vagy, minden normális ember elítéli az életmódjukat, csak azok nem, akik hozzájuk hasonlóak vagy nyernek rajtuk...

2010. febr. 24. 19:22
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Lehet, hogy rasszista vagy, igen.

Én a cigányokkal úgy vagyok, hogy van a cigány és van a roma. A roma az, aki tesz azért, nehogy csak egy büdös kis cigány maradjon. A többi a cigány.

3/14 anonim ***** válasza:
6%
Már hiányoltam a mai napon ezt a kérdést.Te is tudod,hogy rasszista vagy,miért kérdezel másokat!Nem kell általánosítani.
 4/14 zsana1495 ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel mindenki így van... Naponta látom őket, és már a látványtól is hányingerem van..
2010. febr. 24. 19:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát előítéleteid vannak az biztos. De nem feltétlen rasszizmus ez, ha nem származás alapján ítéled el őket.
2010. febr. 24. 19:33
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
nyugi, ez a normális. A rasszizmus természetes dolog. Az abnormalitás az amikor azt akarják ráderőltetni, hogy mindent tolerálj és mindenki egyenlő. Hányinger
2010. febr. 24. 19:35
 7/14 anonim ***** válasza:
50%

A rasszizmus kialakulásának lehetősége természetes!

De a kialakulásának oka nem biztos. Az lehet mesterséges is. A TV, rádió, internet korában elég könnyen lehet befolyásolni az embereket és sajnos a rasszizmus az nem az összetartást erősíti mint ahogy sajnos sok nemzeti gondolja, hanem éppen a széthúzást!

2010. febr. 24. 19:40
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Szóval Te egy normális rasszista vagy. :-)
2010. febr. 24. 19:51
 9/14 anonim ***** válasza:

19:40 vagyok

Szal azt akarom ezzel mondani hogy nem vagy rossz ember mert utálod a cigányokat. Én is kerülöm őket, de se te se én és sem ők nem tehetnek erről az egészről. Illetve de mert hagyjuk hogy ezt tegyék velünk.

2010. febr. 24. 19:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem rasszista vagy, hanem normális. Csak sajon a világ a feje tetejére állt mostanában, hála a liberális szemléletnek.
2010. febr. 24. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!