Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezektől én sznobnak tűnök?

Ezektől én sznobnak tűnök?

Figyelt kérdés

Nem hallottam még vissza, hogy az lennék, csak kíváncsi vagyok külső szemlélőre, aki nem ismer teljesen.

Szóval: -öltözködésem finom, nőies, de visszafogott. Nem viselek farmert, térd fölé érő szoknyát, vagy mélyen dekoltált felsőt. Szeretem a selymet, szatént, a fodrokat, a buggyos ujjat, a kosztümöt.

-ételekből ügyelek a glikémiás indexre, a rosttartalomra, a gluténre, a fehérjére. Nem eszem gyorsétteremben, és kerülöm a fehér cukrot.

- szórakozás gyanánt nem járok bulizni és kocsmába sem. Őszintén rajongok az operáért, a balettért, járok lóversenyre és alkalmanként lőni. Sokat olvasok, többnyire klasszikus irodalmat, de 1-2 kortárs is belefér. Szürke 50, piros pöttyös és társai felejtősek. Kocsma helyett, teázóba járok, szeretek beszélgetni. Zenéből is a klasszikus a kedvenc, de pl. Piaf, Cseh Tamás, Beatles, Sting is jöhet. Disco, elektronikus zene nem.

Sminket használok, de halványan, hajam egyenesre vágott, természetes színű. Még amit említeni szoktak, hogy nagyon szép a tartásom, erre tudatosan figyelek, mert a családomban mindenki görbe.

Ez minden, itt persze csak olyan dolgokat emeltem ki, ami esetleg ide sorolható. Ezeket én nem tartom extrának nem is hangsúlyozom soha senkinek, mert nekem mindez természetes, butaság lenne emlegetni. Mint írtam, nem is kaptam soha megjegyzést, csak olvastam 1-2 ilyen sznobsággal kapcsolatos kérdést és kíváncsi lettem. Nem tartom magam különbnek másoknál és ha lenne is pénzem, biztosan nem költeném pl. márkákra, vagy ilyesmi.

2015. febr. 23. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján nem vagy sznob. "Őszintén rajongok az operáért, a balettért.." Azért mész, mert szereted. Ha utálnád, és úgy mennél operába, csak azért, hogy elmondhasd magadról, hogy ott voltál, akkor lennél sznob.
2015. febr. 23. 17:15
 2/3 anonim ***** válasza:
A kérdés ugye az vót, hogy annak tűnik-e? Erre a válasz az, hogy de igen.
2015. febr. 23. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:
49%
Biztos van az a közeg akinek a szemében sznobnak tűnnél egy-két pontod miatt, de az az ő "bajuk". Igazi sznobság pl. ismertem egy gyereket aki 5.-es korában a telefonjával focizott, és amikor egy hét alatt tönkrement (akkoriban még strapabíróbbak voltak :) ), egyből kapott újat.
2015. febr. 23. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!