Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretnek az emberek sznobnak...

Szeretnek az emberek sznobnak látszani? Starbucks

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy starbucks nyílt Budapesten, és az emberek szinte egymást taposták; vagy van olyan ember, aki inkább elsétál 3 jó kávézó melett, és inkább a starbucksban issza a kávéját. Ugyanez a jelenség megfigyelhető más területen, más nevekkel is.
2010. jún. 27. 21:11
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

Az apple cuccokat is lehetne említeni, de azt direkt nem mondtam, mert mégis más. Azok a termékek legalább a legkorszerűbbek, a legkényelmesebb őket használni stb.

De a fenti esetben csak egy kib@szott kávéról van szó. Ennyire az USAt akarjuk majmolni?

2010. jún. 27. 21:14
 2/22 anonim ***** válasza:
61%
Ilyen emberekre csak rá kell nézni, végigméred a tekinteteddel, köpsz egyet és továbbmész...
2010. jún. 27. 21:18
 3/22 anonim ***** válasza:
68%
Igen, ennyire. Ismerek egy lányt, aki ezt alig várta, és amíg nem volt itthon Starbucks, minden országban ahol járt, le kellett fényképezkednie egy Starbucksban. Arról nem is beszélve, hogy egyszer, mikor amerikában jártam ittam ott egy csokis banán shake-t...annál undorítóbbat soha sehol nem ittam :S:S És mellesleg a tengerentúlon ez a közönséges munkásemberek, meg ácsok, stb. törzshelye főleg...egyáltalán nem sznob dolog ott odajárni, csak itt csinálnak belőle ekkora ügyet, mert amcsi és jó a dizájnja is... A california coffee company shop is ilyen, és én szerettem is: amit ott lehet kapni, az legalább finom, de megdöbbenve tapasztaltam, hogy ma már azok is putrik: a fotelek koszosak, szakad le róluk a bőr, kávéfoltok mindenütt, stb. Rosszabb lett, mint egy kocsma...
2010. jún. 27. 21:22
 4/22 anonim ***** válasza:
68%
Az emberek szeretnek gazdagnak és különlegesnek látszani, még ha tök hülyék tehetségtelenek is. Ezért lesznek sznobok.
2010. jún. 27. 21:25
 5/22 anonim ***** válasza:
26%

ez ojan multicucc mint a mekdonáldsz mi csak kávézó?

fogadok ezis talál egy réteget akit lenyűgöz és oda fognak menni.

Ja és biztos szeretnek sznobnak látszani sokan.

2010. jún. 27. 21:55
 6/22 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem egyszerűen újdonság. Én is meg fogom nézni, ha kicsit lecsengett a tömeg, mert még ilyen nem láttam, de sokat hallottam róla. Az ember kíváncsi.

Persze ez nem menti a sznobokat :D

2010. jún. 27. 22:03
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, van 1-2 starbucksos kávé, amit kifejezetten szeretek. a többi szerintem is trutyi, de ha épp meglátsz egy ilyen kávéval a kezemben, attól miért lennék sznob? nem tudhatod, hogy épp miért iszik starbucksos kávét az illető. és egyébként is, kit zavar, hogy a másik ember mit csinál, ezt sosem értettem. (najó, értem, csak idegesít, régebben én is kiakadtam ilyen dolgokon, de teljesen értelmetlen).
2010. jún. 27. 22:06
 8/22 anonim ***** válasza:
Hehe... Magyarorszagon ez az elso Starbucks?, vagy csak Pesten?
2010. jún. 27. 22:17
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Én kint voltam Angliában, előtte fogalmam sem volt, hogy mi az a Starbucks. És elég sokszor jártam oda, mert a kinti barátokkal az volt a törzs hely. Most akkor én is sznob vagyok?

Mert ott pl ez a fiatalok találkahelyei, itt csapódnak össze, forrócsokiznak, dumálnak, stb, és jó hely, ha az ember be akar ülni vhova.

Én nem tartom többre, mint egy normális kávézót aztán ennyi. És am nem rossz hely.

Amúgy meg újdonság, most azért rohan oda mindenki, de különben nem értem mi a baj ezzel...

2010. jún. 27. 22:25
 10/22 A kérdező kommentje:

valóban félreérthetően írtam

én sem gondolom, hogy mindenki sznob, aki oda jár, csupán példaként hoztam fel

2010. jún. 27. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!