Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretnek az emberek sznobnak...

Szeretnek az emberek sznobnak látszani? Starbucks

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy starbucks nyílt Budapesten, és az emberek szinte egymást taposták; vagy van olyan ember, aki inkább elsétál 3 jó kávézó melett, és inkább a starbucksban issza a kávéját. Ugyanez a jelenség megfigyelhető más területen, más nevekkel is.
2010. jún. 27. 21:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Tudod, mi a vicc? Hogy az USA-ban a Starbucks olyan helyeken van, amik nem eppen a leggazdagabbak. A rokonom ezzel foglalkozik egy marketing cegnel (marmint, hogy hova helyezzek vevokor szempontjabol az ilyen lancokat) es az az eredmeny, hogy a varosok legszegenyebb negyedeiben van erre a legnagyobb igeny...en is rohejesnek tartom, hogy rengeteg ismerosom kiment Angliaba vagy mashova es 1 kepet tettek fel utazasukrol...termeszetesen a Starbucksban. Hat ezen baromi jot nevettem, mert itt az USA-ban szinte ironikusan hatna...nemtom, amugy mi olyan jo a Starbucksban. Ha ez Mo-n felkapott lett, akkor mar megint valami ertektelen vacakot istenitenek.
2010. jún. 28. 00:48
 12/22 anonim ***** válasza:
Elmagyarázzátok nekem, hogy milyen ez a Starbucks? Luxuskávézó vagy mi?
2010. jún. 28. 11:35
 13/22 anonim ***** válasza:
32%
11:35! Menj el a Westend City Centerbe, és meglátod! Olyan, mint a California Coffee Company Shop: egy nagyon menő, nagyon dizájnos bútorokkal berendezett kávézó, ahol mindent lehet kapni, csak rendes kávét nem :D:D:D:D
2010. jún. 28. 14:37
 14/22 anonim ***** válasza:
32%
Mondhatni, ez a kávézók McDonald's-a :)
2010. jún. 28. 14:38
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Az angliai válaszolós vagyok: Semmi luxus nincs benne, csak egy sima kávézó. Ezért nem is értettem, miért tartja valaki sznobnak aki odamegy.
2010. jún. 28. 16:28
 16/22 anonim ***** válasza:
33%

mindig is röhögtem az olyan embereken, akik szerint mekibe járni presztízs. szerintem meg röhejes.

főleg az, hogy csak azért mert fel van írva a cégérre h starbucks, ezért elkérnek egy 100ft-os löttyért 1000ret. na, leginkább ezért tartom sötétnek azt a sok embert.

valamint ez a sznobizmus iskolapéldája.

tanulságul egy vicc:

Két sznob sétál a londoni elitnegyedben. Megszólal az egyik:

- De szép nyakkendőd van, mennyiért vetted?

- 500 dollárért - mondja a másik.

- Megőrültél? - fakad ki a barátja - Tudok egy helyet, ott megvehetted volna 1000 dollárért!

2010. jún. 29. 10:15
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért, a meki mióta sznob hely?
2010. jún. 29. 10:21
 18/22 anonim ***** válasza:
A meki szerintem se az! Csak a design, meg az Amerikában betöltött szerepe miatt hasonlítottam a Starbuckshoz...:D
2010. jún. 29. 10:31
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy időben én is szerettem, de mikor felkapták, ráuntam, és soha többé be se teszem a lábam.

Coffee Heaven jobb.

Az emberek nem szeretnek sznobnak látszani.

Gazdagnak, befolyásosnak és stílusosnak szeretnek látszani, de mivel nem azok, sznobok lesznek helyette.

2010. júl. 2. 20:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Hehe! Ez az utolsó milyen igaz!!
2010. júl. 4. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!