Az egyik érvelés a homoszexuálisok szerint az, hogy azért normális a homoszexualitás mert az állatvilágban is jelen van, akkor a nekrofília, kannibalizmus, pedofília, vérfertőzés stb. is normális?
23.46
szerintem te életedben nem olvastál el egyetlen egy tanulmányt se. vagy ha mégis, nem is biztos hogy észrevennéd.
linkelnél egy tanulmányt? bármilyet. kíváncsi vagyok mit jelent számodra ez a szó.
egyébként a normális emberek nem az alapján hisznek egy kutatásnak, hogy annak mi a végeredménye, hanem a kutatás tudományos megalapozottsága alapján... de ha jól értem, akkor téged nem ez érdekel, hanem hogy a végeredmény megfelel-e a te véleményednek, aki dilettáns a témában. minden másra ott a mastercard :D
23.48
te ezt itt olvastad el? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
"nem érdekel, ha valaki homoszexuális, és a négy fal között csinálja, amit csinál. "
Szóval akkor nyilván támogatod a melegházasságot.
Ez csökkentené a melegek melletti "propagandát", miközben egy csomó embernek jó lenne, míg senkinek nem lenne rossz.
ja nem...
23.48
40dollárt fizettél egy tanulmányért, amiről előre tudtad, hogy szerinted marhaság, hiszen tudod előre, hogy bárhogy is kutattak a végeredmény egy marhaság? :DDDDDDDDdd szenzációs vagy.
hollandiában jövőre a cirkuszokban nem lehet állatoknak szerepelni. valamivel pótolni kell őket. emigrálj, te nagyon szórakoztató vagy. meggazdagodnál. csak ne nyomd fullba a kretént.
"te ezt itt olvastad el? :DDDDDDd"
Elolvastam a könyvnek a promócióját, igen.
23.53
linkeltél? :D
melyik egyetemen végeztél, ahol az alfahírt és a youtubet is tanulmánynak hívják?
23.54
szóval a meleg "propaganda" az arcodba nyomta ezt az amerikai oldalt és rád erőltette ezt a tanulmányt, ami alapján érvelsz, de valójában sohasem olvastad? kérlek mégmégmég folytasd :DDDDDd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!