Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az egyik érvelés a homoszexuál...

Az egyik érvelés a homoszexuálisok szerint az, hogy azért normális a homoszexualitás mert az állatvilágban is jelen van, akkor a nekrofília, kannibalizmus, pedofília, vérfertőzés stb. is normális?

Figyelt kérdés
Csak mert ezek is előfordulnak az állatvilágban.

2014. dec. 30. 21:58
 51/94 tetro ***** válasza:
93%

23.46

szerintem te életedben nem olvastál el egyetlen egy tanulmányt se. vagy ha mégis, nem is biztos hogy észrevennéd.

linkelnél egy tanulmányt? bármilyet. kíváncsi vagyok mit jelent számodra ez a szó.

egyébként a normális emberek nem az alapján hisznek egy kutatásnak, hogy annak mi a végeredménye, hanem a kutatás tudományos megalapozottsága alapján... de ha jól értem, akkor téged nem ez érdekel, hanem hogy a végeredmény megfelel-e a te véleményednek, aki dilettáns a témában. minden másra ott a mastercard :D

2014. dec. 30. 23:50
 52/94 tetro ***** válasza:

23.48

te ezt itt olvastad el? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

2014. dec. 30. 23:51
 53/94 anonim ***** válasza:
Az érvelés és a szövegelés között van némi különbség!!!!!!
2014. dec. 30. 23:51
 54/94 anonim ***** válasza:
100%

"nem érdekel, ha valaki homoszexuális, és a négy fal között csinálja, amit csinál. "

Szóval akkor nyilván támogatod a melegházasságot.

Ez csökkentené a melegek melletti "propagandát", miközben egy csomó embernek jó lenne, míg senkinek nem lenne rossz.

ja nem...

2014. dec. 30. 23:52
 55/94 A kérdező kommentje:
Te nem vagy ilyen? Ami nem illik bele a te képzelgéseidbe, akkor már aprólékosan kötekedsz és mindenre azonnal elutasító választ adsz. Linkeltem, de mivel a te véleményed ellen szól, így az már nem az. De nem érdekel, mert ha te valakit lehülyézel, az igazából tuti, hogy nem az :DD
2014. dec. 30. 23:53
 56/94 tetro ***** válasza:
91%

23.48

40dollárt fizettél egy tanulmányért, amiről előre tudtad, hogy szerinted marhaság, hiszen tudod előre, hogy bárhogy is kutattak a végeredmény egy marhaság? :DDDDDDDDdd szenzációs vagy.

hollandiában jövőre a cirkuszokban nem lehet állatoknak szerepelni. valamivel pótolni kell őket. emigrálj, te nagyon szórakoztató vagy. meggazdagodnál. csak ne nyomd fullba a kretént.

2014. dec. 30. 23:53
 57/94 A kérdező kommentje:

"te ezt itt olvastad el? :DDDDDDd"

Elolvastam a könyvnek a promócióját, igen.

2014. dec. 30. 23:54
 58/94 tetro ***** válasza:
93%

23.53

linkeltél? :D

melyik egyetemen végeztél, ahol az alfahírt és a youtubet is tanulmánynak hívják?

2014. dec. 30. 23:55
 59/94 anonim ***** válasza:
93%
A szakállas nő azért nyert, mert rászavaztak a műsor nézői. Nem értem ezen mi olyan meglepő, hiszen az eurovízió egyrészt nagyon népszerű a homoszexuális szubkultúra körében, másrészt a nyugati társadalom többsége még mindig ugrik a tolerancia szóra, pláne az a része, amelyik ilyen műsorokat néz. És szubjektív véleményem, hogy az ő dala volt a legjobb, az egyetlen ami kitűnt a meglehetősen unalmas műsorban.
2014. dec. 30. 23:55
 60/94 tetro ***** válasza:
91%

23.54

szóval a meleg "propaganda" az arcodba nyomta ezt az amerikai oldalt és rád erőltette ezt a tanulmányt, ami alapján érvelsz, de valójában sohasem olvastad? kérlek mégmégmég folytasd :DDDDDd

2014. dec. 30. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!