Akik a pride ellen tüntettek, mert a mi adónkból fizetik a rendőri kíséretet, miért is tüntetnek?
Azért nem kell csodálkozni, egyes melegek most se bírták megállni, h a tolerancia nevében Hortyt kifikázzák.
Persze ha holnap ezért megtapossák, mert már nem lesz rendőri kíséret akkor fog menni a "brühühü, már megint bántanak a csúnya bácsik mert meleg vagyok"
Mert abba nem gondolnak bele, hogy ha ők nem mennének ki, akkor nem is lenne szükség a rendőri kíséretre.
Első te meg vigyázz mit mondasz, úgy érzem pillanatok alatt 0%-on leszel.
3-as válaszoló
Igen, én is pont ugyanerre gondoltam, ha nem lennének ellentüntetők, tizedannyi rendőr lenne, nem kéne kordonokat hozni stb.
3.
Rosszul érezted, 3 perccel a komment után én vagyok nullán.
És akik Horthyt gyalázzák, megérdemlik a megtaposást.
De az egyik legundorítóbb, ha nem a legundorítóbb ez a "Nemzeti Érzelmű F@sszopók" volt.
Undorító provokáció az egész.
Első vagyok.
Magyarország leragadt a középkornál,a múltban él. Ennyi itt a lényeg. Az meg a legkevésbé sem érdekel,ki mennyire pontoz le.
Ha ezt a szomszédos Ausztriába csinálták volna meg a felvonulás elleni tüntetők,akkor a jövő héttől már a sitten töltenék az idejüket 2-3 évre.
Mert ha én meg merem fogni a barátom kezét,akkor én húú de rossz ember vagyok... szánalmas,és szűklátókörűek sokan ! ;)
NEM AZ A BAJ HOGY MEGFOGOD A BARÁTOD KEZÉT, MEG NEM IS AZ HOGY B.Z.K VAGYTOK, MERT EZ CSAK A NÁCIKAT ÉRDEKLI!!!
EZ AZ EGÉSZ VONAGLÁS CSAK EGY PROVOKÁCIÓ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!