Akik a pride ellen tüntettek, mert a mi adónkból fizetik a rendőri kíséretet, miért is tüntetnek?
Figyelt kérdés
Hiszen a rendőröket így is, úgy is kifizetnék, csak így nem az őrsön ülnek benn.2014. júl. 5. 20:30
31/36 anonim válasza:
"a Biblia is kimondja,hogy a gyilkosság bűn"
A Biblia szerint a homoszexualitás is bűn, úgyhogy ez nem a legjobb példa.
32/36 anonim válasza:
ma 23:21
de a homoszexualitás megbocsájtható a Biblia szerint ,míg a gyilkosság nem.
34/36 Béla211 válasza:
Amúgy különben sokáig nem is volt rendőri kordon meg ilyen komoly le zárasok csak azóta van mikor egykét feltüzelt ember szét verte a pridot érdekes addig senki nem foglalkozott vele.Amúgy meg ha nem foglalkozna vele az ember és nem menne oda ellen tüntetni sokkal kevesebb kellemetlenség lenne. Én úgy vagyok vele ,hogy ami nem tetszik azt nem nézem. Én se megyek el egy jobbikos rendezvényre tüntetni és nézni hogy szidnak másokat. De a pridra se megyek ,mert nem akarok ebben a civódásban részt venni mért nem lehet békén hagyni egymást és a másik magán életében nem bele szólni. Azt hogy kinek fogja meg a kezét az utcán vagy kit csókol meg nem mindegy .Azért az is érdekes ha két nő teszi ezt az nem olyan nagy probléma.
36/36 anonim válasza:
Akik a pridera kimentek, miért is mentek ki?
Én még nem láttam, hogy valakit összevertek volna, mert b**i. Azt sem, hogy valaki rátörte volna az ajtót a meleg párokra és munkatáborba vitte volna őket, mert melegek.
Provokáció az egész, a tolerancia mögé bújva bármit el lehetne adni. Semmi bajom a melegekkel, de a pride értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!