Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az egyik érvelés a homoszexuál...

Az egyik érvelés a homoszexuálisok szerint az, hogy azért normális a homoszexualitás mert az állatvilágban is jelen van, akkor a nekrofília, kannibalizmus, pedofília, vérfertőzés stb. is normális?

Figyelt kérdés
Csak mert ezek is előfordulnak az állatvilágban.

2014. dec. 30. 21:58
 41/94 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, az ún. homoszexuális propagandát a hozzád hasonló homofóbok tartják fenn, többek között az ilyen kérdésekkel is. Mi lenne ha elfogadnátok, hogy ez egy létező dolog a világban, és ha nem tetszik, akkor nem kell foglalkozni vele. Nem értem, milyen problémát okoz neked a mindennapi életben, hogy vannak azonos nemű párok akik együtt élnek és tán még együtt is bújnak ágyba. A felsorolásod pedig nevetséges, és csak azt az egy nagyon fontos elemet felejted el, hogy homoszexualitásnál két egyenrangú felnőtt ember között, mindenfajta kényszerítés nélkül történik a dolog. Talán még te is belátod, hogy sem a nekrofíliánál, sem a kannibalizmusnál, sem a pedofíliánál nem teljesül ez a kritérium, legalábbis én még nem hallottam olyanról, hogy valakinek az lenne a fétise, hogy megegyék. A vérfertőzés ebből a sorból kicsit kilóg, azt elismerem.
2014. dec. 30. 23:35
 42/94 A kérdező kommentje:

"Uristen a homofobok"

Ez körülbelül tükrözi a szellemi színvonalad, hogy egyből ezzel kezded. Ez kicsit emlékeztet az ún. "antiszemita" kártyára, hogy csak azért, mert valaki kritizál valamit, antiszemita. Csak azért, mert valaki nem fogadja el a másság minden beteg formáját, homofób.

2014. dec. 30. 23:35
 43/94 A kérdező kommentje:

Szánalmas vagy tetro. Csak azért, mert youtube, csak azért, mert alfahír? Ami benne van, az már nem is érdekel mi? Minek veled vitatkozni, ha méltósággal sem tudsz?

De figyelj tetrokám:

[link]

"A gyerekek is kitöltöttek egy internetes alapú pszichológiai kérdőívet. Összehasonlították az eredményeket a hagyományos családmodellben élő anyák értékelésével, és felfedezték, hogy az azonos nemű pároknál élő gyermekek sokkal jobban teljesítenek az iskolában, kevesebb viselkedési zavar jelentkezett náluk, nem hágtak át annyi szabályt és nem voltak annyira agresszívak sem."

Na, gyerünk, cáfolj tetro. :D

2014. dec. 30. 23:39
 44/94 tetro ***** válasza:
88%

23.35

pedig van olyan amúgy :D pár éve egy csávó feladott egy hirdetést amerikában, hogy keres valakit, akit megehet. és volt jelentkező. és megette. aztán lecsukták.

nem is értem, hogy a kannibálokra miért nem köpköd a kérdező. :D

2014. dec. 30. 23:40
 45/94 A kérdező kommentje:

# 41/43

Mint feljebb írtam, nem érdekel, ha valaki homoszexuális, és a négy fal között csinálja, amit csinál. Engem a homoszexuális propaganda káros lobbija érdekel. Egy szakállas nő azért nyer egy énekversenyen, mert toleránsak vagyunk? Interjúkat készítenek vele és sztárolják?

2014. dec. 30. 23:41
 46/94 anonim ***** válasza:
96%

Képes vagy arra hivatkozni, hogy téged nyomnak el, amiért megfosztod a társadalom jelentős részét a jogaitól?

"Én csak azért fojtottam meg, mert megpróbálta lefejteni az ujjaimat a nyakáról."

Legjobb érv EVAR.

Szánalom.

És szerinted pontosan mi is a probléma azzal, hogy a gyerekek hallanak a homoszexualitásról kis koruktól fogva?

Tudod miért tartod nem normálisnak? Mert kialakult a személyiséged, mielőtt találkoztál volna a dologgal, és ez nem fér bele a már kialakult rendszeredbe. Miért olyan ördögtől való, hogy a gyerekek korábban is találkozzanak ezzel, és ne 18 évesen lepődjenek meg? Mint te. Na jó, csak vicc volt, tudom hogy még nem vagy annyi:)

"A gyerekek is kitöltöttek egy internetes alapú pszichológiai kérdőívet. Összehasonlították az eredményeket a hagyományos családmodellben élő anyák értékelésével, és felfedezték, hogy az azonos nemű pároknál élő gyermekek sokkal jobban teljesítenek az iskolában, kevesebb viselkedési zavar jelentkezett náluk, nem hágtak át annyi szabályt és nem voltak annyira agresszívak sem."

Szóval akkor te is támogatod a melegek gyerekvállalását, hiszen jót akarsz a gyerekeknek? Ja nem, tisztán politikai indíttatásból megállapítod, hogy ez biztosan hazugság, mert az és kész és az és kész és kuss.

2014. dec. 30. 23:44
 47/94 tetro ***** válasza:
93%

vitatkozni?

tanulmányokról beszélsz, aztán belinkeled az alfahírt, és én vagyok szánalmas? :D fiam, te fordítva ülsz a lovon.

a tanulmány szót ismered? amit most linkeltél ez sem az. végig olvastam. kielemezzük együtt, hogy az állításoddal hány ponton ellentétes, vagy felesleges mert eddig sem fogtál fel semmit sem?

2014. dec. 30. 23:45
 48/94 anonim ***** válasza:
35%

ma 23:07

"Ez úgy ahogy van baromság. Gyakorlatilag minden egyes ember szenved valamilyen genetikai betegségtől, most akkor senki sem természetes?"

Nem baromság, csak te kiforgatod a szavaimat!

A DNS több biológiai tulajdonságot meghatároz, és igen, senki sem tökéletes, de ez a tökéletlenség mindig egy-egy adott részen jelenik meg.

Ha szerinted normális és természetes dolog az epilepszia, akkor nosza, cserélj velem! Néhány nagyroham, kórházi kezelés, gyógyszeres kúra után elgondolkozol azon, hogy milyen hűdetökjó az epilepszia.

Arról nem is beszélve, hogy a homoszexualitás már ezerszer elfogadottabb, mint az epilepszia.

Az epilepsziások 90%-a még a családtagjai elől is titkolja a betegségét (sokáig én is így tettem).

A társadalom kirekeszt minket, én mégse rinyálok, nem epilepszifóbozok (gondolom ez rímel a homofóbra), csak tudomásul veszem, hogy egyelőre ez a helyzet.

Ha az epilepszia és a homoszexualitás nem betegség, akkor mit nevezünk betegségnek?

2014. dec. 30. 23:46
 49/94 A kérdező kommentje:

Nem, de 20 felett vagyok, és ne akard már megmagyarázni pusztán érzelmi alapon, hogy ki mit és miért gondol, jó?

Mellesleg én azoknak a tanulmányoknak hiszek, amelyek szerint a normális, hagyományos családmodell a normális és egészséges. Lehet, hogy neked két apád vagy két anyád van, de attól ez még nem lesz normális.

2014. dec. 30. 23:46
 50/94 A kérdező kommentje:

"amit most linkeltél ez sem az."

Hát persze, hogy nem az tetro, de kisfiam...tessék:

[link]

2014. dec. 30. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!