Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az egyik érvelés a homoszexuál...

Az egyik érvelés a homoszexuálisok szerint az, hogy azért normális a homoszexualitás mert az állatvilágban is jelen van, akkor a nekrofília, kannibalizmus, pedofília, vérfertőzés stb. is normális?

Figyelt kérdés
Csak mert ezek is előfordulnak az állatvilágban.

2014. dec. 30. 21:58
 21/94 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés kikerülése. Ha már szerettek az állatvilággal jönni, pont, hogy a fajfenntartás a szexualitás elsődleges célja. Tehát nem az élvezet. Mellesleg ne kerüld ki a kérdést, hanem válaszolj rá. Annyira jó, hogy mindig próbáltok csűrni-csavarni a dolgokon, aztán meg magatoknak igazat adni.
2014. dec. 30. 22:41
 22/94 anonim ***** válasza:
21%

"mert több fajnál is megfigyelhető nem csak az embernél, és ugyebár az a természetes: ami magától értetődő, vagy ami a természetben is előfordul. (definíció szerint)"

Épp ellenkezőleg. Természetes, ami a természet működési rendjének, elvének megfelelő, és természetellenes az, ami hiba a rendszerben. A homoszexualitás egy hiba, mert a természet rendje, célja a fajfenntartás, és a homoszexuálisok képtelenek a reprodukcióra.

Az ember attól különbözik az állattól, hogy amíg utóbbiak elpusztítják a tőlük kicsit is eltérő vagy gyengébb, beteg egyedeket, az ember felkarolja, ápolja az elesetteket, a betegeket meggyógyítja, életben tartja.

De nehogy már úgy jöjjön ki a lépés, hogy eltagadjuk a dolog természetellenességét csak azért, hogy elfogadtassuk a társadalom többi tagjával szemben a másságot.

A helyes érvelés így hangzana homoszexuális részről: igen, más vagyok, mint te, igen, természetellenes a szexuális orientációm, de te az emberi mivoltodból fakadóan fogadj el engem olyannak, amilyen vagyok.

Én pl. epilepsziás vagyok, de eszem ágában se lenne azt mondani, hogy az epilepszia természetes, mert az állatvilágban is előfordul (sajnos).

Nem, ez egy betegség, amitől legszívesebben megszabadulnék, minden sorstársammal egyetemben, de megtanultam együtt élni vele.

Beteg vagyok, nem akarom bemagyarázni, hogy egészséges és természetes az állapotom, mert pl. sok kutya epilepsziás.

Tessék szíves lenni szembenézni a tényekkel, kedves melegek: Genetikai rendellenességben szenvedtek.

2014. dec. 30. 22:42
 23/94 anonim ***** válasza:
75%
Én sem "csűrtem-csavartam", mégis törölve lett. Tudom, hogy szinte lehetetlen, de remélem egyszer megvilágosodtok drága homofóbok..
2014. dec. 30. 22:43
 24/94 tetro ***** válasza:
95%

Kérdezö, azt kérdezted mi az ellenérv.

Ez. A szexualátis már rég nem csak a gyereknemzésröl szól. Szerinted igen?

2014. dec. 30. 22:44
 25/94 A kérdező kommentje:
De ez nem ellenérv. Attól még, hogy az ember (!) élvezetből is csinálja, nem jelent semmit.
2014. dec. 30. 22:46
 26/94 anonim ***** válasza:
86%
Természetes, mivel túlszaporodást megelőző természetes jelenség. Általában azok az anyák, akik több (4-5..) gyermeket szültek, a későbbi gyermekek születésére már több olyan hormont meg mit tudom én mit(nem tudom a szakszavakat olvastam valahol) termel, terhesség alatt is, amitől a pici meleg/biszex/leszbikus lesz. Tehát ez nem betegség, ezt nem lehet ''elkapni''
2014. dec. 30. 22:53
 27/94 anonim ***** válasza:
87%

A mai napig még pontosan nincs tisztázva, hogy mi haszna van az evolúciónak a homoszexualitásból, de valamilyen haszna egyértelműen van, különben valószínűleg kihalt volna a természetből a homoszexualitás.

A homoszexualitás természetéből következik, hogy azt csak az anya tudja átadni, tehát nőági az öröklése. Van olyan elmélet, hogy a homoszexuális hímek a közösségben élő állatoknál egyfajta védelmező szerepet töltenek/tölthetnek be, elvégre olyan hímekről beszélünk, akikből hiányzik a párzási vágy a nőstényekkel, de mégis tudnak segíteni a populáció megőrzésében. Persze akkor felmerül a kérdés, hogy miért a homo és miért nem az aszexualitás terjedt el, elvégre egy aszexuális egyed sokkal hatékonyabban tölthette volna be ezt a funkciót.

A probléma nálunk embereknél abból adódik, hogy a társadalmunk felépítésének alapegysége a család lett, tehát a homoszexuális "házőrző" szerepkör nálunk csak egy evolúciós csökevény, mint a férfiak mellbimbója, aminek gyakorlati szerepe már nincs, lényegében véve elavulttá vált, csak még nem tudtunk hozzá alkalmazkodni. Ráadásul 100 lánycsecsemőre 105 fiú jut az embernél, tehát ilyen haszna is lehet a homoszexualitásnak, hogy a "fölösleges" férfiak létszámát gyéríti.

2014. dec. 30. 22:54
 28/94 tetro ***** válasza:
96%

mi van? :D a logika nem az erősséged ugye?

- azt állítod a homoszexualitás nem normális. az az érved, hogy a szexualitás gyereknemzésre való, ez pedig csak heterok közt lehetséges.

- én azt állítom, hogy az érved egy hülyeség, hiszen az ember legtöbbször nem gyereknemzés céljából szexel.

- erre annyi a reakciód, hogy ez nem ellenérv, miközben cáfolja az alapállításod...

2014. dec. 30. 22:55
 29/94 anonim ***** válasza:
96%
Mi az, hogy "azzal ment előre" a világ? A világ pont úgy ment előre, hogy közben kialakította a homoszexualitást. A világ remekül ment előre több millió éven át úgy, hogy senki semmit nem tett ellene. Több emberi civilizáció is remekül létezett és fejlődött évszázadokon és évezredeken át úgy, hogy támogatta a homoszexualitást. Az "érvednek" egyáltalán nincs értelme.
2014. dec. 30. 22:59
 30/94 anonim ***** válasza:
11%
Anomália.Attól,hogy léteznek különböző betegségek, az embernek még az egészség a természetes állapota.
2014. dec. 30. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!