Ti mit gondoltok a gyúrásról illetve ezt a sportot űző emberekről?
Az egészséget sajnos azt kell mondjam az értelmiségi embereknek találták ki.
Nem a munkás embereknek.
De ha nekik ez az élet megfelel,arról ki tehet?
Senki nem nézi le ezeket az embereket...
De ha lenézik nem azért,mert nem jut idejük erre...
Hanem mert az élethez alapvetően ilyen az igényük.
Eleve ezt a szót is,hogy gyúrás csak olyanok használják,akik semmit nem értenek a sporthoz,mint szakterülethez.
"Gyúrni" azok szoktak,akik jól akarnak kinézni.
Ezeknél kb a lelkesedés addig tart,amig rájönnek,hogy ez egy életforma nem pedig vmi 10 perces dolog,aminek a lényege,hogy teljesítmény nélkül akarnak eredményt elérni.
Edzeni pedig azok,akik egészségesek akarnak lenni és mellette szeretnének jól kinézni.
Brandoneee (bocsi ha több vagy kevesebb e-t írtam). Minden bántás nélkül kérdezem: te milyen kulturális eseményeken szoktál részt venni? Milyen filozófiai kérdéseken szoktál gondolkodni? Hány könyvet szoktál olvasni átlagban? Köszönöm, ha erre higgadtan tudsz válaszolni, az eddigi válaszait is köszönöm mindenkinek.
A hobbimról pedig természetesen nem mondok le, ami egy érdekes szemlélet, hogy mondjak le, hiszen nyilván te sem mondanál le a hobbidért valaki/ valami kedvéért.
Nem szoktam részt venni semmiféle ilyen eseményem.
Nem azért mert nem érdekel,hanem mert nincs rá időm.
Még mielőtt félre értenéd,én nem az a típus vagyok,aki ezekre a dolgokra hatalmas összegeket költ.
itthon edzek,saját eszközeimmel.
Nem vagyok egy két ajtós szekrény,de a mozgás,sportra van igényem.
Most,hogy ezt ki kicsiben,ki nagyban csinálja,lényegtelen.
A lényeg,hogy teszek az egészségemért,mert volt már rajtam 5 kg+ is,és nem éreztem jól magam akkor.
Aztán elkezdni az ember,megszokja,hogy így is lehet élni.
Családot,gyereket pedig nem szeretnék még mielőtt megkérdeznéd,mert engem ez nem tenne boldoggá.Nem mondanék le senkiért az egészségemről és a szabad időmről.
Te azokról beszélsz,akik szedik a sok sz-rt,aztán semmi állóképesség nincs mögöttük.
Ezek már mondtam neked,ők a "gyúrósok".
Ez a "kondiszoli" jellegű agyatlan ember.
Aki kutyát is azért tart,mert menő kutyatartó táskát lehet hozzá venni.
Nekem édesapám a építőiparban dolgozik.
Az ott lévő munkások 80% igénytelen,büdös,alkoholista.
Mégis ki szeretne ilyenek között élni,dolgozni,akinek van igénye önmagára?
Amúgy azt nem értem miért veszik alapnak ha van egy jó kondícióban lévő ember,hogy ő lehet használni emelőgépnek vagy munkásnak.
Egy talicskát egy 50kg-s nő is letud tolni.Ehhez nem kell nagy állóképesség,ha egyszeri dolgokról van szó.
Életvitelszerűen(munkaként) pedig káros a fizikai munka.
Számomra a munka az értelmi elfoglaltság.
Én edzés után szeretek filmet nézni,netes játékokkal játszani,stb.
Soha nem olvasnék el egy könyvet sem,mert vizuális típus vagyok.
Sokat gondolkodom a világ dolgairól,elmélkedem.
Nem hinném,hogy csak az szellemi kikapcsolódás,ha elolvasol egy könyvet és egyebek.
Színházba pl soha nem mennék,mert egyszerűen engem nem érdekel.Unalmasnak találom egy filmhez képest.
Jellemzően a csavaros thrillereket,filmdrámákat szeretem.Amiken gondolkodni kell.
Tehát a testmozgáson kívül lehet más hobbija is az embernek.Erre mondtam,hogy a testmozgás nem kifejezetten hobbi,hanem fizikai szükséglet.Ha egy hétig beteg vagyok és nem tudok edzeni,már érzem,hogy nincs valami rendben.
Én elfogadom.Ezzel nincs gond.
Egyébként van,hogy összekötöm a kellemest a hasznossal.
van,hogy filmet nézek edzés közben.
Mások zenét hallgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!