Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok azokról az...

Ti mit gondoltok azokról az emberekről aki az azonos neműeket szereti?

Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 14:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
13%
elítélem
2013. júl. 25. 14:42
 2/24 anonim ***** válasza:
75%
Semmi bajom velük. Mindenki azt szeret akit akar.
2013. júl. 25. 14:45
 3/24 anonim ***** válasza:
75%
Nem ítélem el, mert nekik ez a természetes. Egy hibás gén 'okozza' a másságot, amit már akkor eldől, mikor az ember megfogan. Ezt a magyarok 70%-a nem fogadja el, elítéli őket, pedig olyan emberek, mint Te vagy én.
2013. júl. 25. 14:47
 4/24 anonim ***** válasza:
ami*
2013. júl. 25. 14:48
 5/24 anonim ***** válasza:
77%

nem hiszem h a szexuális beállítottságnak köze lenne egy barátsághoz

am semmit ha nekik az jó akkor rendben :-)

2013. júl. 25. 14:48
 6/24 anonim ***** válasza:
80%

Nekem egy lány pár a szomszédom (kertes rész), nekem semmi bajom velük, kulturáltan kezelik a dolgot. (Nem szexelnek kint a szőlőben és hasonlók, mint az egyik hetero szomszédunk)...

Nekem ez is normális.

2013. júl. 25. 14:52
 7/24 anonim ***** válasza:
30%

El nem ítélem őket, viszont nem tartom normálisnak. Ha meglátok az utcán egy meleg párt, van bennem egy természetes ellenérzés. Azonban mint embereket, nem tartom őket kevesebbnek ezért, nem ártanék emiatt senkinek.

A felvonulásoktól viszont falra mászok. Én se vonulok fel azért, mert hetero vagyok...

2013. júl. 25. 14:53
 8/24 anonim ***** válasza:
82%

Semmi jogom elítelni, mert semmi közöm hozzá. És ők sem ítélnek el engem, amiért hetro vagyok. Vagy szőke, vagy alacsony...

Vannak meleg barátaim, semmi bajom velük.

2013. júl. 25. 15:00
 9/24 anonim ***** válasza:
75%
Ámen. Csak ne előttem nyalják-falják egymást. De ezt nem diszkriminációból mondom, heterók se nyalják-falják egymást előttem az utcán, vagy étteremben. Menjenek szobára!
2013. júl. 25. 15:10
 10/24 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is vannak meleg barátaim. Sok szempontból többre tartom őket, mint egyes eléggé beszűkült gondolkodású hetero ismerőseimet. Nagyon nyitottak és műveltek, a lelkükben pedig érettebbek az átélt események miatt, nincs bennük ítélkezés senki felé, legyen az akármilyen ember. Érdekes, hogy azok felé sem táplálnak haragot, akik amúgy nehezítik az életüket, ez meglepett, amikor rájöttem. Úgy érzem, hogy sokunknak lenne mit tanulni tőlük. Ezek az én barátaim, de persze nem mondom, hogy minden meleg ember ilyen. Csak azt, hogy teljesen felesleges kategorizálni és ítélkezni előre. Minden ember más, csak a másság van, hogy jobban látható, vagy hogy kevésbé. Ítélkezni pedig könnyű, csak épp visszaüthet. Ha mindenki elítélne mindenkit, aki nem olyan, mint egy megrajzolt etalon (mert nincs olyan , hogy "normális"), akkor mindenkit támadni lehetne valamiért. Az első válaszadót is, csak ugye nem tudunk róla semmit. De biztos, hogy magasabb, alacsonyabb, butább vagy soványabb, kövérebb, szegényebb, gazdagabb, szőkébb, barnább, lelkileg vagy testileg sérültebb, mint egy "kitalált álomkép". Senki sem tökéletes, mert olyan nem létezik. De addig, amíg szeretettel és tisztességgel fordulunk egymás felé, addig el kell tudnunk fogadni, hogy nem vagyunk egyformák. Én remélem, hogy egyszer ez olyan teljesen természetes dolog lesz, mint az, hogy valaki milyen magas, vagy hogy hívják. Lényegtelen mellékinfó, hogy milyen nemű és kihez vonzódik. Nem árt vele senkinek.
2013. júl. 25. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!