Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az érzéketlen...

Mit gondoltok az érzéketlen emberekről?

Figyelt kérdés
Nem az olyanokra gondolok, akiknél ez bunkósággal társul, hanem akinek csak simán nem mozognak túlságosan tág határok közt az érzelmei, hogy finoman fogalmazzak :) Akik mindig olyan nyugodtak
2011. márc. 2. 16:03
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, lehet, hogy nem az "érzéketlen" a legjobb szó ennek a tulajdonságnak a leírására, de nem jutott eszembe jobb.
2011. márc. 2. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Több lehetőség is van.

- Elfojtja az érzelmeit. Valamikor érte egy nagyobb trauma és most fél kimutatni, gyengének lenni, mert tudja, hogy ismét nagyon megsérülhet.

- Nem érzékeny. Így szocializálódott. Semmi baja, csak a családjában ezt a mintát látta, nem tanulta még meg. Ha egyébként nyitott, később is fejlődhet ebben.

- Egyszerűen csak nyugodt. Erős belső tartása van, érzékeny Ő, csak Te nem látod ezt kívülről, mert nehezen ingerelhető. Ez nem jelenti feltétlenül, hogy nem érez.

2011. márc. 2. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

boldogok a lelki szegények, mert övéké a Mennyek Országa.

Nincs lelki Libikóka - nincs pokoljárás.

2011. márc. 2. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
OFF Ez félrefordítás, félreértelmezés. Nem a lélekben szegények = hülyék a boldogok, akik együgyűen élik az életüket. Gugli a te barátod! Keress rá! ON
2011. márc. 2. 16:24
 5/6 napietus ***** válasza:
én olyan vagyok, mint amilyenre Te gondolhatsz. nem vagyok bunkó, de érzékeny sem (pláne nem érzelgős). így neveltek, vagy így alakultam, nem tudom. de mindig is elkerültek a nagy érzelmi hullámverések. igazából nem is igen értem, hogy az mi...
2011. márc. 2. 16:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem parosul hozza bunkosag, nem szandekos, csak igy nott fel vagy valamiert nem mutatja ki az erzelmeit. Nehez lehet kozelkerulni hozza, ha nagyon erzeketlen. Oket nem itelem el, de nagyon nem szeretek olyan emberek kozeleben lenni, akik bunkosagbol erzeketlen. Embere valogatja az okokat.
2011. márc. 2. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!