Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok azokról az...

Ti mit gondoltok azokról az emberekről aki az azonos neműeket szereti?

Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 14:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Beletörődtél vagy te szeretnéd hogy más legyél?Soha nem fogja ezt elfogadni a társadalom! max 1 része, akik ugyanolyan nemnormálissak mint kb.te!
2013. júl. 27. 02:01
 22/24 anonim ***** válasza:
20! En teljesen hetero vagyok, es ugy irtam velemenyt. Mondjuk kell ahhoz bizonyos intelligencia, hogy ezt elfogadja az ember:)
2013. júl. 27. 07:19
 23/24 anonim ***** válasza:

34%-os! Egy végtelenül primitív ember vagy, akinek egy nagy szar az élete, azért keresed másokban a hibát, azért bántasz szavakkal másokat, mert ezzel próbálod elfogadhatóbbá tenni nyomorúságos életed.

Ez közös tulajdonsága mindazoknak az "embereknek", akik embereket megvetnek a színűk, a származásuk, a nemi beállítottságuk, a vallásuk vagy bármi miatt.

2013. júl. 27. 10:33
 24/24 anonim ***** válasza:

Na, akkor még egy hetero válasza 34 %-nak:

Te vagy a beteg elméjű. Mert akkor is megértenénk, mit mondasz, ha kevésbé fröcsögne a gyűlölettől. Ezt nevezet te normálisnak ? A gyerekedet meg senki nem fogja belerántani semmibe, nem attól lesz valaki meleg, hogy látott egy meleg embert, észkombájn. Ilyen logikával egy ember se lenne meleg, mert a szüleitől azt látja, hogy 2 ellentétes nemű között jött létre szerelem. A gyereket szexuális orientációja senki mástől nem fog függeni, mint saját magától.

Személy szerint én jobban tartok a cigóktól, a sorozatgyilkosoktól, az ügyvédektől, meg a sötétségtől, mintsem a melegektől...

2013. júl. 27. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!