Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok azokról az...

Ti mit gondoltok azokról az emberekről aki az azonos neműeket szereti?

Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 14:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
Ők is ugyanolyan emberek. Tőlem lehet valaki nyugodtan meleg, vagy más nemzetiségű, vagy más vallású, nem ítélem el.
2013. júl. 25. 15:24
 12/24 anonim ***** válasza:
70%
Miért kellene csak ezért bármi extrát gondolni róluk? Pont ugyanúgy ítélem meg őket, mint bárki mást, vagyis a személyisége és a viselkedése alapján.
2013. júl. 25. 15:41
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok hetero. Volt meleg munkatársam is már és meleg barátaim is vannak. Volt, hogy én általam jöttek össze:)

Hogy őszinte legyek, sokkal jobban érzem magam velük.

2013. júl. 25. 15:48
 14/24 anonim ***** válasza:
Ők is ugyanolyan emberek, mint mi. Nekem szívügyem védeni a melegeket, és meg is teszem, bárhol, bárkivel szemben.
2013. júl. 25. 16:19
 15/24 anonim ***** válasza:
83%

Azt bírom, mikor a magukat elfogadónak tartó heterók úgy kezdik: "Nincs velük bajom, de..."

Aztán körülírja, hogy tulajdonképp úgy tudja a tolerálni a másságot, ha nincs az ég világon semmi látszata:

- ne mutatkozzon saját neművel (főleg ne mutassa ki, hogy ők egy pár: csók)

- ne feltűnősködjön (tehát ne járjon rikító göncökbe)

- ne beszéljen "b*zisan"

Tehát lényegében tolerálja, de ha abba a fajtába tartozik a meleg srác, aki igenis feminin vonásokkal bír, akkor ő azt nyomja el magában, ne legyen önmaga, és akkor talán méltóztatják elfogadni őt.

Ugye sokan magatokra ismertetek, kedves megértő emberek? Ez a fene nagy tolerancia...

2013. júl. 25. 16:26
 16/24 anonim ***** válasza:

Az, hogy joguk van úgy és azzal élniük, ahogy és akivel akarnak.

Ki vagyok én, hogy elítéljem őket ? Amúgy sem vagyok homofób.

2013. júl. 25. 22:14
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Természetellenes!Beteg!Menj orvosohoz!Mert a gyerekeknek rossz példát mutattok!Nem ez a normmális!Apád vagy anyád molesztált kiskorodban???Megérteni csak az fogja,aki hasonlóképp betegelméjű..nekem senki se mondja,azt hogy ez a normális!A falat kaparom ilyenkor....
2013. júl. 26. 02:23
 18/24 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, téged sem ítél el senki, mert korlátolt vagy, te se tedd másokkal.

Nem, valóban nem ez a normális, ahogy az sem, ha valaki törpe, de a természet néha produkál furcsa dolgokat.

A melegek ezt nem választják, ők ilyenek. Ez genetika. Azon pedig nem lehet segíteni. Ahogyan egy törpe sem fog megnőni soha.

És az általam ismert melegek igazi barátok, bármikor lehet rájuk számítani, és ez sokkal fontosabb, mint hogy kivel mit csinálnak éjjelente az ágyban.

2013. júl. 26. 07:42
 19/24 anonim ***** válasza:
17.! Azert Te nem kicsit vagy tudatlan! Vehetned mar a faradtsagot, hogy mielott butasagokat irsz, es vered a billentyukat, mondjuk utana olvashatnal, hogy bizony egy hibas gen okozza ezt, ok tehetnek rola a legkevesbe. Tobbnyire azert nem fogadjak el a massagot az emberek, mert igy lettek nevelve, ... Intolerans embernek mindig belenevelik a gyerekeikbe, hogy mert aki mas, milyen ember...
2013. júl. 26. 11:32
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Nah,még jó hogy nem ítélnek el azért mert normális a szexuális éeltem!Te pedig,rossz példát mutatsz a mosstani korosztálynak,akik ebben nőlnek majd fel,hogy természetes a homokosság!Nem!!!!!!!!!Ez rohadtul nem természetes!Ha te így fogadod el magadat azzal beleegyezel a természetellenesbe!Te ezt szereted..... de akkor rejtőzz el,mert ez mindig is szégyen lesz!Ne várjatok megértést!Undorító és abnormális!Te így szereted magadat?Hányok ettől...............!!!!!!!!!Torz lelkek vagytok mind egytől egyig!!Akik elakarják torzítani a mostani gyerekeket is!Magatokat rántsátok a sz**ba kit érdekel,de az én gyermekeimet ti ne torzítsátok el!!!!Undorító!!!!!Szégyenteljes!Mert nem normális!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. júl. 27. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!