Ti mit gondoltok azokról az emberekről aki az azonos neműeket szereti?
Én lány vagyok hetero. Volt meleg munkatársam is már és meleg barátaim is vannak. Volt, hogy én általam jöttek össze:)
Hogy őszinte legyek, sokkal jobban érzem magam velük.
Azt bírom, mikor a magukat elfogadónak tartó heterók úgy kezdik: "Nincs velük bajom, de..."
Aztán körülírja, hogy tulajdonképp úgy tudja a tolerálni a másságot, ha nincs az ég világon semmi látszata:
- ne mutatkozzon saját neművel (főleg ne mutassa ki, hogy ők egy pár: csók)
- ne feltűnősködjön (tehát ne járjon rikító göncökbe)
- ne beszéljen "b*zisan"
Tehát lényegében tolerálja, de ha abba a fajtába tartozik a meleg srác, aki igenis feminin vonásokkal bír, akkor ő azt nyomja el magában, ne legyen önmaga, és akkor talán méltóztatják elfogadni őt.
Ugye sokan magatokra ismertetek, kedves megértő emberek? Ez a fene nagy tolerancia...
Az, hogy joguk van úgy és azzal élniük, ahogy és akivel akarnak.
Ki vagyok én, hogy elítéljem őket ? Amúgy sem vagyok homofób.
Kedves utolsó, téged sem ítél el senki, mert korlátolt vagy, te se tedd másokkal.
Nem, valóban nem ez a normális, ahogy az sem, ha valaki törpe, de a természet néha produkál furcsa dolgokat.
A melegek ezt nem választják, ők ilyenek. Ez genetika. Azon pedig nem lehet segíteni. Ahogyan egy törpe sem fog megnőni soha.
És az általam ismert melegek igazi barátok, bármikor lehet rájuk számítani, és ez sokkal fontosabb, mint hogy kivel mit csinálnak éjjelente az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!