Legidegesítőbb reklám?
-Nadon omlósz!
-Omlós!
-Én úd mondom,hogy omlósz!
Omlósz az anyád ......ja!
,,-Látlak!
- Látom, nem érted.''
Meg a MinDigtv-től is a falra mászom
A "nadon omlósz" reklámnak van egy jó paródiája.
"-Anya kakilnom kell!
-Akkor gyere, kisfiam!
-Nem, én Petiék vécéjét akarom használni!"
Omlósz.
"A csók és szerelem 104.ik része.
(druuuuuu)
Most, hogy elüldözük a pasikat, nyugodtan....."
Tudta, hogy 4 nőből 3 szenved élete során legalább egyszer.."
jja meg a discovery travel&living-en (namnagyon ismert csatorna.) van egy reklám, aza postaládás gumicsizám izzzzééééé amitől falramászoka zenéjétő...
(előző voltam.)
A coolon megy egy reklám a KFC-től ez a - Nyal hideg harapd szívd f*szság na az nagyon idegesítő xD
A másik meg amikor a csaj bontja ki a csokit és vetkőzteti le a asit na az másik gyönyörűség...
Ki nem állhatom a Buksis reklámot, az aldis palit, na meg a Maggie-s omlósz gyereket, és akkor még Emesét nem is említettem.
Viszont, a Budapest Bank legújabb reklámfilmje eléggé jól sikerült. Egyáltalán nem idegesítő, sőt, valami teljesen újat hoztak be ezzel, hogy szavazni is lehet és, hogy civil emberek működhetnek közre.
Nekem megnyerő, hogy nem öltönyös bankárok akarják ' eladni ' a Budapest Bankot mindenféle számviteli és bankos szakszövegekkel.
Ezért utálom szinte az összes kozmetikai szereket reklámozó kisfilmet. Elhadarnak mindenféle szakszavakat, meg tudományos kísérleti eredményekre hivatkoznak, aminek, ha akarnánk sem tudnánk utánanézni, mert semmilyen forrást nem tüntetnek fel, és olyan gyorsan elmondják, hogy megjegyezni nem lehet.
Emese szerintem nem volt annyira idegesítő. Magát a színésznőt nagyon csípem (több színdarabját láttam már, plusz ugye szerepel az "Úristen@mennyország.hu" című filmben is, amit pedig szintén csípek.
De tény, hogy jobban is belőhették volna a karakterét. Most meg ugye újakra lehet szavazni, azért remélem őket jobban eltalálják majd!
Amúgy meg szerintem a legidegesítőbb reklámfilmek a Klapka filmjei... "Aranyékszer, Vámház körűt kilenc... Csak a Klapkánál!"
Amennyire idegesítő, annyira bejött neki...
Jaj, a Klapka reklámok nagyon idegesítőek. Ez az inváziós, hogy szétszedik a csajok... hát, ez már nálam a szánalmas kategória. Ráadásul,ezt a ' poént', hogy áll egy kartontáblával, maximum kétszer lehet ellőni, többször nem.
A nyuszó-muszó sem volt a legjobb, tény.
Emesét én bírtam, mindig tudtam rajta nevetni. :D
Az új Budapest Bankos is jó, nem akar a szánkba rágni egy csomó hiperszuper információt a bankról. Engem kifejezetten fáraszt, amikor 30 másodpercben mindenképpen meg akarnak győzni arról, hogy nekem az a termék / szolgáltatás a legjobb. Na, én ilyenkor direkt nem veszem meg.
A Coca reklámok jók még. Látszik, hogy náluk van pénz a marketingre, mert elég hosszú filmjeik szoktak lenni elég sok ismert emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!