Legidegesítőbb reklám?
Figyelt kérdés
Gondolom ti sem kedvelitek őket. Én például rengetegtől a falra tudnék mászni, ilyen pl a nyuszó-muszós, de nagy melléfogás a Garnier-reklám is: "Törődj magaddal!" Olyan mintha egy durcás kismalac mondaná, hogy hagyj már békén és törődj a saját dolgoddal. Ti melyiket tartjátok idegesítőnek?2010. jan. 30. 19:18
21/64 anonim válasza:
bezséljünk a hüvelygombárol-.-
22/64 anonim válasza:
nem is tudom melyik banké az a reklám mikor hol romeo és julia van benne hol valami nagy agy...-Csak erkély legyen
B@zd +
23/64 anonim válasza:
az az erste bank, kicsit uncsi, mindig ugyanazt mondják, csak más szereplőkkel
24/64 anonim válasza:
Az egyik zenecsatornánál a kotonreklám...
25/64 anonim válasza:
hú, azt a kotonreklámot még nem is láttam :D van benne vmi izgi? :D
be tudod linkelni?
26/64 anonim válasza:
Jah, meg a "most már a gőrőgjogurt receptje is kéne???"
A csúúúszok haza bébibogyót is utálom.
Miért nézik hülyének a népet??
27/64 anonim válasza:
amikor a gyerek át akar menni a petihez wc-ni , és a hüvelygombás cucc...-.-"
28/64 anonim válasza:
A "de én petiék wc-jét akarom használni" reklám régóta nagy ellenségem!De még sorolhatnám.....a sor végtelen!
29/64 anonim válasza:
Én a Sport szeletes -Szia Péter! kezdetű reklámtól tudnék hányni... Nem beszélve az értelemről a "Péter"arcán,míg kitalálja,hogy a csaj Laura....
30/64 anonim válasza:
Ájsz, ájsz pingvin itt egy ájsz ájsz pingvin, fúú, még azt is utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!