Miért kell dicsekedni ezzel?
Ha kiírok egy kérdést arról, hogy nem élünk túl jól, de még fiatalok vagyunk, van e más is, aki a nulláról indult, egy csomó olyan komment érkezik, ahol a hozzászólók kifejtik, milyen gazdagok, csak mert tehetős családba születtek, vagy tudatosan beházasodtak.
Ez mind szép és jó, de a kérdéshez nincs köze.
Nem érdekel, milyen lakást vettek a szülei, vagy kit milyen autóval lepett meg a párja, vagy "ó, nekem nem kell dolgozni, mert tudatosan mentem férjhez" szövegek.
Miért kell ezt csinálni?
Mint pl itt is egyesek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Kérdező,
te miért feszült ezen a témán?
Azalatt az idő alatt, míg ezen rágódsz (hogy kinek mije van), addig hasznosabb dolgokkal is tölthetnéd az időd, és még a kedved se lenne rossz. A negatív kisugárzás nagyon befolyásolja ám az embert...
Ne hagyd, hogy a fejedbe menjenek a rossz gondolatok.
Az emberek meg azért válaszoltak így neked, - szerintem - mert fröcsögött az irigység a kérdésedből, és ez a legtöbb embernek nem szimpatikus.
Lépj túl a mások figyelgetésén, és akkor előbb-utóbb neked is jó lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!