Miért kell dicsekedni ezzel?
Ha kiírok egy kérdést arról, hogy nem élünk túl jól, de még fiatalok vagyunk, van e más is, aki a nulláról indult, egy csomó olyan komment érkezik, ahol a hozzászólók kifejtik, milyen gazdagok, csak mert tehetős családba születtek, vagy tudatosan beházasodtak.
Ez mind szép és jó, de a kérdéshez nincs köze.
Nem érdekel, milyen lakást vettek a szülei, vagy kit milyen autóval lepett meg a párja, vagy "ó, nekem nem kell dolgozni, mert tudatosan mentem férjhez" szövegek.
Miért kell ezt csinálni?
Mint pl itt is egyesek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Kérdező!Sajnos én sem értem,lehet valami lelki problémájuk van,és így vezetik le.
Első és második válaszoló!Ez nagyon nem ìgy van,ahogy írjátok!Én vagyok a példa.Nekem semmi nem jön össze.Se egészség,se család,se vagyon,se jó képességek terén,és sehol sem,szóval valakinek igen is pokol,szenvedés az élet.
"Ha kiírok egy kérdést arról, hogy nem élünk túl jól, de még fiatalok vagyunk, van e más is, aki a nulláról indult"
Nade te nem ezt a kerdest irtad ki, draga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!