Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell dicsekedni ezzel?

Miért kell dicsekedni ezzel?

Figyelt kérdés

Ha kiírok egy kérdést arról, hogy nem élünk túl jól, de még fiatalok vagyunk, van e más is, aki a nulláról indult, egy csomó olyan komment érkezik, ahol a hozzászólók kifejtik, milyen gazdagok, csak mert tehetős családba születtek, vagy tudatosan beházasodtak.

Ez mind szép és jó, de a kérdéshez nincs köze.

Nem érdekel, milyen lakást vettek a szülei, vagy kit milyen autóval lepett meg a párja, vagy "ó, nekem nem kell dolgozni, mert tudatosan mentem férjhez" szövegek.

Miért kell ezt csinálni?

Mint pl itt is egyesek:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

2014. nov. 5. 01:09
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Igaz, tényleg nem a tehetősebb családban élőket kérdezte ott a kérdező, de miért ne válaszolhatna rá más is? Volt aki például azt írta, hogy anyagilag nagyon rendben van, de van más, amin aggódik, ami fájdalom számára. Szerintem ezzel pont segíteni akart, rámutatni arra, hogy irigykedni felesleges, mert mindenkinek megvan a keresztje. Ha nem anyagi jellegű, akkor más.
2014. nov. 5. 01:12
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha valahol nyerünk valamit akkor azt máshol elveszítjük.Ez is olyan dolog lehet amikor megnyugvással vesszük tudomásul"milyen jó amiért nekem nem az a bajom mint XY-nak)ha valaki nagyon gazdag akkor sok olyan barátja akad aki potyás.Nagyon gyakori aki a magánéletében boldog az a munkájában nem az és az még ritkább,hogy mind a magánélete és a munkájában együttesen sikeres legyen.Rengeteg jó szülőnek van olyan gyermeke akit a legszívesebben letagadna és a rengeteg alkoholista egyéb rossz tulajdonságú szülőnek van dolgos,rendes gyereke. A szellemi fogyatékos embereknek rendkívüli a kézügyességük:a normál képességű emberekkel összemérve a fogyatékosok fele idő alatt elvégzik az adott kézügyességet igénylő feladatot.Az emberek zöme irigy és emiatt is elégedetlen mindennel! Mondhatjuk:milyen jó,hogy nyugodt vagyok amiatt,mert nem bosszant,kinek mije van?!
2014. nov. 5. 02:29
 3/14 anonim válasza:

Kérdező!Sajnos én sem értem,lehet valami lelki problémájuk van,és így vezetik le.

Első és második válaszoló!Ez nagyon nem ìgy van,ahogy írjátok!Én vagyok a példa.Nekem semmi nem jön össze.Se egészség,se család,se vagyon,se jó képességek terén,és sehol sem,szóval valakinek igen is pokol,szenvedés az élet.

2014. nov. 5. 02:42
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
Ez anonim oldal. Itt a többség szép, okos, és gazdag....mint én
2014. nov. 5. 05:13
 5/14 anonim ***** válasza:
8%
..és nagyképű. Ezt gondolom véletlenül felejtetted ki a felsorolásból, ugye kedves utolsó? :)
2014. nov. 5. 05:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig ahhoz képest, hányszor feltetted már ezt a kérdést így-úgy megfogalmazva, kevés nem releváns választ kaptál. A fenti linken is szerintem csak egyet három oldalon. És bármibe le merném fogadni, hogy az a válasz nélkülöz minden valóságot, csak a te bosszantásodat szolgálja. :)
2014. nov. 5. 05:47
 7/14 anonim ***** válasza:
39%
Tedd mar meg, hogy befejezed a kerdeseid irogatasat. Mind ugyanarrol szol. Mindre kaptal valaszt. Mikor lesz mar eleg? Baromi unakmas vagy.
2014. nov. 5. 06:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Te mindent elhiszel, ami itt le van írva ??
2014. nov. 5. 07:02
 9/14 anonim válasza:
51%
Kerdezo te nem latsz az irigysegtol. Ha neked fontosabb a penz mint a parod keress egy milliomos pasit.Bar amilyen elegedetlen ember vagy egy ido utan abba is a hibat keresned.Miert foglalkozol azzal hogy masnak milye van meg ezek a kozhelyek aki gazdag az rosszul el.
2014. nov. 5. 07:23
 10/14 anonim ***** válasza:

"Ha kiírok egy kérdést arról, hogy nem élünk túl jól, de még fiatalok vagyunk, van e más is, aki a nulláról indult"

Nade te nem ezt a kerdest irtad ki, draga.

2014. nov. 5. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!