Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Minden zenész személyisége...

Minden zenész személyisége kicsit más, fura, különös?

Figyelt kérdés
gondolok itt bármilyen stílusra és hangszerre. ha megfigyelitek pl. Edwin Marton a nagy hegedűművész is olyan zárkózott fura, sznobnak látszik (lehet az is) akkor pl Benkőről szerintem nem kell beszélnem miket megcsinál :D pedig rengeteg albuma van , vagy Robert Smith a The Cure énekese idén lesz 51 éves és még mindig koncerteznek zenélnek...szóval lehet így sorolni ha megfigyelitek mindegyikben egy kis furcsaság másság van. itt még olyat is olvastam hogya zt tanácsolta valaki egy csajnak hogyha zenész az illető ne jöjjön vele össze mert lépten-nyomon meg fogja csalni biztosra veheti...
2010. jan. 24. 11:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

17:52

tényleg kéne egy pszichológus, úr isten .....

2010. jún. 6. 09:57
 22/22 anonim ***** válasza:
én popsztár vagyok, mégis teljesn normális maradtam
2010. jún. 6. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!