Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyire tér el a legjobb...

Mennyire tér el a legjobb barátnőd/barátod személyisége a tiédtől? Voltak már ebből nehézségeitek/vicces helyzetek, nagy összeveszések, kibékülések?

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőm például a tipikus optimista, a gyakran idegesítően lelkes, az ellenállásokat elsöprő, általában 2 fokozattal mindig hangosabban beszélő, én meg a csendesebb, ironikusabb, realistább.

Gyakran idegesít, hogy fel szeretném sorakoztatni az érveimet, vagy elmondani, ami bánt, ő meg egy erőteljes felkiáltással, hogy ez hülyeség! végig sem engedi hogy mondjam a dolgaimat. (Nem mindig, azért nem fojt belém mindent)

Tegnap mondta éppen egy szatirikus beszólásom után (ami egyébként nem ellene szólt), hogy ha nem szeretne úgy, nagyon kiakadna ezeken a beszólásaimon. Erre azt mondtam: detto, csak engem a rózsaszín ködöd bosszant fel.

2010. jan. 16. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok a legjobb haverommal....

Tök ellentétei vagyunk egymásnak:

pl. csajok: én lassan 20 leszek, és nem volt még komoly nőm (csak futókalandok) :S :S :S, ő pedig még csak 17 és 1 éve járnak a csajjal, már-már az esküvőt (!!!!!!!!!) tervezgetik... Nagyon komolyan gondolja, dumáltunk erről.

ő utál otthon lenni, én szeretek itthon ülni...

Egyedül talán a motorok iránti szenvedélyes rajongás a közös...Neki simsonja van, nekem yamaha Dt 125

2010. jan. 16. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem is ilyen a legjobb bnőm, csak ő pont a realista, nyugodt ember, én meg az, akinek zűrös az élete és folyton álmodozik. ebből van is elég sok konfliktus, mert ő mindig próbál bölcs lenni , én meg ezen kiakadok.

16L

2010. jan. 16. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonlóak vagyunk a legjobb barátnőmmel, mindketten csendesek vagyunk, jobban szeretünk olvasni, művelődni, mint buliba járni és hangoskodni. Mindketten elég érzékenyek vagyunk, sokat rágódunk vacak problémákon is, de szerencsére mindig itt vagyunk egymásnak a nehéz helyzetekben. Az érdeklődésünk is nagyjából egyezik, ugyanazokat a könyveket, filmeket, témákat szeretjük, van sok közös hobbink.

Vannak különbségek is persze, mindketten művészlelkek vagyunk, de ő inkább írni tud (eszméletlen jól bánik a szavakkal), én meg rajzolni szoktam. Az öltözködési stílusunk teljesen eltér, ő fiúsan öltözködik inkább, főleg barnába, feketébe, sportosabban; én meg általában szoknyában vagyok, sminkelem magam, körmöt festek stb.

2010. jan. 16. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:

mi a legjobb barátnőmmel(aki már 14 éves korom óta az) olyanok vagyunk, mintha épp az ellentétei lennénk egymásnak :) mint egy érem két oldala, és együtt egészek vagyunk...asszem erre mondják,hogy az ellentétek vonzák egymást...mi mindig előnyt kovácsoltunk a különbözőségünkből, sosem okozott közöttünk feszültséget

21/L

2010. jan. 16. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!