Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Veletek is volt már ilyen...

Veletek is volt már ilyen különös helyzet?

Figyelt kérdés

15/L vagyok és az foglalkoztat éppen, hogy a gimibe ahova járok, a férfi tanárok, mindig engem néznek, és velem beszélgetnek és engem kérnek mindenre. Nem vagyok beképzelt, meg semmi nem gondolom magam cicababának, amúgy is kb. 12-nek nézek ki tehát még csak érettebb sem vagyok a koromnál, sőt... nem öltözködöm kihívóan meg semmi.

Most is bent volt egy helyetesítő tanár órán éppen témazárót írtunk, és velem kezdett el beszélgetni, nekem magyarázott. Az egyik osztálytársam is megjegyezte hogy nem igaz, hogy engem minden férfi tanár kipécéz magának.

Csupán az érdekelne, hogy szerintetek azért van, mert aranyosnak tarthatnak, mint egy kislányt vagy mert vannak olyan emberek akiknek ilyen a kisugárzásuk?

Légyszi normális válaszokat, komolyan érdekel a véleményetek!

Köszönöm előre is!

2011. jún. 3. 19:25
 1/3 habibi ***** válasza:

én is így voltam mindig a suliban, de még most is, és nem csak a férfiaknál tapasztalom ezt, de már megszoktam, hogy mindig engem kell kiszúrnia mindenkinek.pl. volt hogy egy színházteremben hátul a sor végén ültem (tehát egy jelentéktelen helyen)és épp engem szúrt ki magának a színész és még az előadásba is bevont és el is nevezett, mindezt kb. 600 ember előtt.

lehet, hogy ilyen a kisugárzásunk, vagy nem tudom, mondjuk én nem vagyok egy szépség, sőt..., és én is fiatalabbnak nézek ki

18/L

2011. jún. 3. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Vannak a cicababa tipusok, és vannak a nem cicababa, simán "csak helyes, csinos tipusok, Az első csoportra nem igazán illik az értelem, mert a koruknak megfelelő témákon kívül más nem igazán érdekli őket. A másik csoporttal könnyebben elkezd beszélgetni az ember, mert feltehetően szélesebb az érdeklődési köre.

Lehet, hogy te a második csoportba tartozol és emiatt van, hogy téged "szemelnek ki".

2011. jún. 3. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a másik oldalról írnék :) A kisugárzás teszi. Elég csendes, zárkózott ember vagyok, de van, hogy valakivt annyira szimpstikusnak éreztem, láttam rajta érdeklödést irányomba, meg értelmet a szemében, hogy egyszerüen jól esett vele beszélni, olyan volt, mint egy régi barát. Volt már ilyen kövér, 30-as nö és 45 körüli férfi is. A lényeg tehát, hogy ennek többnyire nincs köze a vonzalomhoz.
2011. jún. 3. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!