Na most milyen ennek a lánynak nevezett förtelemnek a személyisége?
Figyelt kérdés
Egy osztályba járok 1 lánnyal, nem mondhatnám hogy vannak neki lány/fiú barátai. Elég jól néz ki, általában minden szünetbe 1-dül ácsorog (nem szokott senkihez oda menni).
Ha valaki oda megy hozzá hülyülni vagy udvarolni ő elkezd ordítani, a zárkózott lányból idegbeteg lesz.
11. leszünk
2011. aug. 10. 13:39
1/5 anonim válasza:
.nem rosszindulatú mint te
- talán azért ilyen mert valami nagy trauma éri nap mint nap,és fél mindenkitől..(gondolom fogalmad sincs az életéről,hogy mit él át otthon??)
- ettől még lehet egy kedves,jó fej csaj,csak valami történik vele amit nem tud feldolgozni.
- Talán a te förtelmes utálatod helyett inkább segíteni kéne neki,megtudni mi az ami kiváltja belőle az indulatokat..
2/5 dirtboy válasza:
Próbáljátok meg hogy akkor mit csinál hogy ha nem hülyülni mentek oda meg nem is udvarolni hanem csak simán barátkozni.És egyszerre csak egy ember menjen oda.
3/5 anonim válasza:
Gáz lehet otthon.(ne adjisten piszkálja anyu új pasija,vagy apuci)A jól kinéző csajoknak általában vannak barátnői,barátai.MINDIG VANNAK!
5/5 anonim válasza:
Ez most komoly? Ha valakihez rendesen, kulturáltan szólnak, és nem hat b*szogatásnak a dolog akkor valószínűleg nem fog így reagálni. A másik meg hogy mit jelent 17 éveseknél az "udvarolni" meg a "hülyülni"? Én is 11.es leszek, én is zárkózott vagyok (csak én nem nézek ki jól) és én se reagálok kedvesen ha szánalmas megjegyzéseket tesznek rám, de biztos nem ordítoznék ha valaki normálisan közelítene. Röviden: veled van a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!