Egyik barátnőm nem rég diplomázott és feltett 1 képet az egyik közösségi oldalra. Ott áll a diplomával a kezében. Erre találkoztam pár régi osztálytársunkkal, akik azt mondták erre, hogy látták, hogy milyen beképzelt, mert feltett még arról is képet, hogy megkapta a diplomáját és nem tudják, hogy miért büszke rá, mert a mai világban ez már semmit sem számít. Szerintem egy teljesen normális kép volt, nem volt hivalkodó, nem pózolt, egyetlen egy képet tett erről fel, nem egy tucatot. Én úgy gondolom, hogyha valaki 5 évig tanult ezért, annyit simán megérdemel, hogy egy ilyen képet feltegyen és büszke legyen az elért teljesítményére (a büszke meg az öntelt között szerintem van különbség). Ti mit gondoltok erről?
Az oké, hogy lementik és akkor mi van? Nem hiszem, hogy ez egy olyan kép lenne, ami szégyenre adna okot...inkább sok mai tini fog 20 év múlva szégyenkezni a meztelen képeik miatt.
2010. jan. 23. 11:31
12/46 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez mit jelent pontosan? Nem láttam a filmet.
2010. jan. 23. 11:32
13/46 anonim válasza:
Büszke.az önteltség nem itt kezdődik.Ha lenne diplomám én is tennék fel ilyet.
aki leszólta a barátnődet annak van diplomája?a nincs akkor ugy se érti miért tesz fel valaki ilyet magáról,ha van akkor meg tegyen fel ő is....:)))
2010. jan. 23. 11:36
14/46 anonim válasza:
Akkor a könyvet olvasd el.
Azt jelentené, hogy a barátnőd akármilyen nagy eredményt is ért el szerénynek kellett volna maradnia.
2010. jan. 23. 11:37
15/46 anonim válasza:
miért dicsekvés ez??????
tök normális doog,megosztja az ismerőseivel az örömét.a szerénységét ettől nem veszíti el
2010. jan. 23. 11:38
16/46 anonim válasza:
Szerénynek? És akkor mi van azokkal akik feltesznek minden nyaralásukról képet? Az nem önteltség? "Én itt is jártam meg itt is, mert van rá lóvém"
2010. jan. 23. 11:39
17/46 anonim válasza:
A kérdés nem az volt hogy aki nyaral és kiteszi az öntelt e.
A szerénység igenis fontos. Amiért mások sem szerények az nem mentesít.
2010. jan. 23. 11:41
18/46 A kérdező kommentje:
Szerintem ettől még nem lett beképzelt, ettől ő még szerény. Azok, akik kiárusítják a testüket ezeken az oldalakon a fürdőruhás-meztelenkedős képeikkel vagy azok, akik képeket töltenek fel a Karib-szigeteken töltött nyaralásukról talán nem büszkék valamire? Szerintem ez ezekhez képest semmi. Egyébként nem szeretem az ilyen fantázia, sci-fi dolgokat, szóval direkt nem olvastam ezt a könyvet/néztem meg a filmet, de ez nem ide tartozik...
2010. jan. 23. 11:43
19/46 anonim válasza:
ha vki a gyerekéről rak fel képet,az is öntelt?végülis azért is "dolgozott"-akár egy diplomáért és büszke rá......ne legyetek már hülyék..
2010. jan. 23. 11:48
20/46 anonim válasza:
A szerénység hiánya nem egyenlő az önteltséggel. A kérdés ungyancsak nem az volt hogy aki mutogatja a testét az öntelt e vagy aki a gyerekét mutogatja az öntelt e.
A Gyűrűk Ura nem sci-fi. A filmet tényleg ne nézd meg, de könívtől semmi bajod nem lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!