Egyik barátnőm nem rég diplomázott és feltett 1 képet az egyik közösségi oldalra. Ott áll a diplomával a kezében. Erre találkoztam pár régi osztálytársunkkal, akik azt mondták erre, hogy látták, hogy milyen beképzelt, mert feltett még arról is képet, hogy megkapta a diplomáját és nem tudják, hogy miért büszke rá, mert a mai világban ez már semmit sem számít. Szerintem egy teljesen normális kép volt, nem volt hivalkodó, nem pózolt, egyetlen egy képet tett erről fel, nem egy tucatot. Én úgy gondolom, hogyha valaki 5 évig tanult ezért, annyit simán megérdemel, hogy egy ilyen képet feltegyen és büszke legyen az elért teljesítményére (a büszke meg az öntelt között szerintem van különbség). Ti mit gondoltok erről?
Teljesen igazad van. Talán savanyú volt a szőlő nekik?
2010. jan. 23. 11:18
2/46 anonim válasza:
Nem öntelt, csak büszke.
A diploma azoknak nem számít semmit, akik nem tudják megszerezni, vagy akik az egyetemet végigbulizva, rossz jegyekkel és minimális munkával éppen csak megszerzik. Akik komolyan veszik, azok tisztában vannak az értékével, joggal büszkék a sajátjukra, és örülnek a másokénak is.
2010. jan. 23. 11:18
3/46 anonim válasza:
Lehet büszke arra,hogy diplomát szerzett,de ez ma már nem olyan ritka teljesítmény.De azt felesleges dicsekvésnek tartom,hogy tudomására hozza az egész világnak.Azt tudni kell,hogy amit a netre felteszel,az örökidőkre ott marad még akkor is ha letörlöd.
2010. jan. 23. 11:23
4/46 anonim válasza:
sztem ez tök normális dolog:)
akik bántják,irigyek rá.Ráadásul ha 5 év volt akkor nyilván jogot végzett,vagy orvosit...
erre meg aztán büszke lehet.
2010. jan. 23. 11:24
5/46 A kérdező kommentje:
Nem jogot végzett, hanem BTK-s volt két szakon. Még a régi rendszer szerint végzett, nem Bolognás volt.
Mit jelent az, hogy a neten marad örökre, amit le is törölsz?
2010. jan. 23. 11:26
6/46 anonim válasza:
mindegy akkor is ő büszke,ez a lényeg.
2010. jan. 23. 11:28
7/46 anonim válasza:
Totál egyszerű a válasz: irigyek.
2010. jan. 23. 11:28
8/46 anonim válasza:
lementik,és akárki akármikor újra felteheti
amúgymeg szerintem mindenki azt rak fel magáról amit akar
2010. jan. 23. 11:29
9/46 anonim válasza:
azt jelenti hogy mások letöltik ezt a képet és akkor hiába törlöd a képet mert már ők lemásolták
2010. jan. 23. 11:29
10/46 anonim válasza:
"Kiálltam a próbát. Kisebb leszek, elmegyek nyugatra, - és Galadriel maradok."
A barátnődnek is Galadriel-nek kellett volna maradnia.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!