Iszonyúan megaláztak. Ki mit tenne a helyemben?
Figyelt kérdés
Ma egész nap iszonyú görcsök közepette szenvedtem, fel vagyok fúvódva, amikor leeresztek, akkor pedig halk, de nagyon tömény bűz jön ki. olyan, amelyiken érzed mikor kijön, hogy forró. Mindenki ismeri az érzést. Melóhelyen munka közben is eresztettem néha, de mindig úgy kerültem, fordultam, hogy senki ne érezze. Aztán egyszercsak a csoprtvezető mindenki előtt odaszólt, hogy az is hallja aki nem figyelt, hogy "menjél már, szard már ki magad, mert olyan büdös vagy, mint a klozett, állandóan befingasz és nem bírjuk már melletted." és kiküldött WC-re. Csak az volt a baj, hogy én már meló előtt üríteni akartam és a kis szünetekben is próbálkoztam, de nem bírtam kinyomni. Jött a görcs, felfújt és fing, ennyi. Persze ekkor sem sikerült és amikor megérezte, hogy megint beeregettem, akkor mégjobban alázott mindenki előtt. Fontolgatom, hogy holnap már be sem megyek. :(2014. aug. 12. 20:32
11/14 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy ártatlan, de lehet valamit kulturált módon is közölni/kérni (akár félrehívva), nem kell valakit az egész cég előtt alpári stílusban megalázni.
12/14 anonim válasza:
Ugyanígy kulturált módon is meg lehet szabadulni a penetráns szagú bélgázoktól, nem kell egész nap az egész cég orra alá pöfékelni azokat.
14/14 anonim válasza:
8-as xDDDD kisírok
kérdező: legyen ez tanulópénz. legközelebb szólsz a főnöknek hogy problémád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!