Van olyan sztorid, ahol megaláztak mások előtt? Mit reagáltál?
Egy gúnyrajzot csináltak rólam, aztán aláíratták az egész osztállyal és ezt adták "ajándékba". Az az ember így akarta tudtomra adni, hogy ott mindenki utál.
Mit lehet erre reagálni? Hazamenni, sírni, kész.
Valaki felkarcolta a táblára rotring töltőceruzával, hogy szerelmes vagyok valakibe (ami nem volt igaz), ami alig látszott, és én nem vettem észre.
Amikor a tanárnő a táblára akart írni valami, észrevette a sarkon a firkálmányt. Mérges lett és kérdezte, ki próbál engem meg a másikat megalázni, mert tudta, hogy nem mi voltunk.
Odamentem, és akkor láttam, hogy szívet karcoltak oda, benne a nevünkkel. Persze mérges lettem, de nyugodt maradtam, és mondtam, hogy aki odakarcolta, nagy árat fizethet az új tábláért (mert valóban új volt). Erre mondogatták, hogy én voltam, az biztos! Így buktak le, mert a tanárnő tudta, hogy kik szoktak így szórakozni velem, mert sokan beszámoltak neki személyesen. Végül három lánynak adott intőt, mondván, hogy közösen tervezték és valamelyikük vandálkodott.
Nem tudom, hogy azóta mi van azzal a táblával, de engem sosem érdekelt, mert tudtam, hogy erősnek kell lenni és nem voltam egyedül, mert sokan mellémálltak, de nem nyilvánosan, mert senki nem akart céltábla lenni.
Köszönöm a válaszokat.
Na és sajnálom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!