Iszonyúan megaláztak. Ki mit tenne a helyemben?
#7: Nagyon jó, tehát a perlekedéshez és a sok lóvéhoz nem kell más, mint esténként valami borzasztó kaját enni, aztán másnap irgalmatlan büdöseket fingani egész nap megállás nélkül a munkatársak orra alá, aztán ártatlan képpel várni, hogy mikor szól már végre valamelyik munkatárs vagy vezető érte... Gratulálok annak, aki kitalálta ezt a baromságot, még ha így is van. Kulturált emberek nem csinálnak ilyeneket szerintem.
Kérdező, ne vedd magadra a dolgot, csak nekem ez jön le a #7-es által írtakból. Neked azt mondom, nyugodtan bemehetsz, a héten még számíthatsz rá hogy piszkálni fognak (mert tényleg megérdemled), de aztán úgy fog elfelejtődni a dolog, mint ahogy a délutáni nap szárítja fel a zápor utáni esőcseppeket.
Máskor ha ilyet tapasztalsz, jelezd a problémát a főnöködnek és kérj egy szabadnapot, vagy menj orvoshoz, vagy egyél széntablettát. Ezek sokkal jobb megoldások, mint sunyiban telefingani az egész irodát, a többiek meg hadd fuldokoljanak a bélgázaid szagától. Szerintem.
7, a ket eset korantsem ugyanaz, az etikai kodexben nem irja hogy egy dolgozo nyugodtan telefinghatja az irodat...
Ilyenkor nehogy mar a kerdezo lenne az artatlan.
> Iszonyúan megaláztak.
Ha egy gyilkosnak azt mondják, hogy te gyilkos, az nem megalázás, hanem tény. Ugyanúgy, ha egy fingósnak azt mondják, hogy elég a fingásból, az nem megalázás. Nem aláztak meg, hanem észhez térítettek. Köszönd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!