Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Iszonyúan megaláztak. Ki mit...

Iszonyúan megaláztak. Ki mit tenne a helyemben?

Figyelt kérdés
Ma egész nap iszonyú görcsök közepette szenvedtem, fel vagyok fúvódva, amikor leeresztek, akkor pedig halk, de nagyon tömény bűz jön ki. olyan, amelyiken érzed mikor kijön, hogy forró. Mindenki ismeri az érzést. Melóhelyen munka közben is eresztettem néha, de mindig úgy kerültem, fordultam, hogy senki ne érezze. Aztán egyszercsak a csoprtvezető mindenki előtt odaszólt, hogy az is hallja aki nem figyelt, hogy "menjél már, szard már ki magad, mert olyan büdös vagy, mint a klozett, állandóan befingasz és nem bírjuk már melletted." és kiküldött WC-re. Csak az volt a baj, hogy én már meló előtt üríteni akartam és a kis szünetekben is próbálkoztam, de nem bírtam kinyomni. Jött a görcs, felfújt és fing, ennyi. Persze ekkor sem sikerült és amikor megérezte, hogy megint beeregettem, akkor mégjobban alázott mindenki előtt. Fontolgatom, hogy holnap már be sem megyek. :(

2014. aug. 12. 20:32
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Bárkivel megtörténhet,nem kell a szívedre venni,emiatt ne hagyd ott a munkahelyedet.Fiú vagy?
2014. aug. 12. 20:34
 2/14 anonim ***** válasza:
55%
Milyen cégről van szó? Ha nem egy tipikus magyar vállalkozásról van szó, akkor többnyire van a cégnek egy vállalati etikai kódexe. Ha nálatok is van ilyen, akkor ha úgy érzed, akkor jelentsd a főnöködet, mert ez az esemény az etikai kódex súlyos megszegésének minősül, ami nem maradhat szankció nélkül. Ha pedig a feljelentés után ki is rúg a főnököd, akkor szép kis pert akaszthatsz a cég nyakába.
2014. aug. 12. 20:45
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Még ideges vagy, de hetek múlva el fogja mindenki felejteni. Ahogy a kettes is írta, az is helyeselhető lenne.
2014. aug. 12. 20:47
 4/14 anonim ***** válasza:
51%
2, ez itt nem amerika...
2014. aug. 12. 20:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Az a kerülés-fordulás mégsem történt észrevétlenül ezek szerint. Hozzá tartozik a társas kapcsolatokhoz, hogy az ember előre igyekezzen elkerülni az ilyen helyzeteket megfelelő étkezéssel és bélműködésének kulturált szabályozásával. Lehet, hogy széntablettát kellett volna bevenned.
2014. aug. 12. 21:03
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó: írtam, hogy próbáltam kitojni előtte is és közben is folyton de nem sikerült. Ha sikerül akkor már reggel itthon megszülök és kész. Olyan volt már nem egyszer, hogy reggel éreztem, hogy mi van és ki is nyomtam.
2014. aug. 12. 21:25
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
4-es, 2-es vagyok. Hiába nem Amerika, a multik komolyan veszik az etikai kódexeket. A legnagyobb cégek anonim forródrótokat üzemeltetnek, nálunk is van több ilyen terminál, ahol magyar nyelven bejelentést tehet a dolgozó. Minden ügyet kivizsgálnak. Az egyik kollégámat azért rúgták ki azonnali hatállyal, mert ingerülten az egyik dolgozó édesanyját a legősibb foglalkozást űzőnek jellemezte, illetve ezt párosította a dolgozó etnikai hovatartozásával és szexuális indentitásával a többi dolgozó előtt. Hiába próbáltak a felettesei minden követ megmozgatni, esélytelen volt.
2014. aug. 12. 22:29
 8/14 anonim ***** válasza:

#7: Nagyon jó, tehát a perlekedéshez és a sok lóvéhoz nem kell más, mint esténként valami borzasztó kaját enni, aztán másnap irgalmatlan büdöseket fingani egész nap megállás nélkül a munkatársak orra alá, aztán ártatlan képpel várni, hogy mikor szól már végre valamelyik munkatárs vagy vezető érte... Gratulálok annak, aki kitalálta ezt a baromságot, még ha így is van. Kulturált emberek nem csinálnak ilyeneket szerintem.

Kérdező, ne vedd magadra a dolgot, csak nekem ez jön le a #7-es által írtakból. Neked azt mondom, nyugodtan bemehetsz, a héten még számíthatsz rá hogy piszkálni fognak (mert tényleg megérdemled), de aztán úgy fog elfelejtődni a dolog, mint ahogy a délutáni nap szárítja fel a zápor utáni esőcseppeket.

Máskor ha ilyet tapasztalsz, jelezd a problémát a főnöködnek és kérj egy szabadnapot, vagy menj orvoshoz, vagy egyél széntablettát. Ezek sokkal jobb megoldások, mint sunyiban telefingani az egész irodát, a többiek meg hadd fuldokoljanak a bélgázaid szagától. Szerintem.

2014. aug. 13. 07:53
 9/14 anonim ***** válasza:

7, a ket eset korantsem ugyanaz, az etikai kodexben nem irja hogy egy dolgozo nyugodtan telefinghatja az irodat...

Ilyenkor nehogy mar a kerdezo lenne az artatlan.

2014. aug. 13. 08:47
 10/14 anonim ***** válasza:

> Iszonyúan megaláztak.

Ha egy gyilkosnak azt mondják, hogy te gyilkos, az nem megalázás, hanem tény. Ugyanúgy, ha egy fingósnak azt mondják, hogy elég a fingásból, az nem megalázás. Nem aláztak meg, hanem észhez térítettek. Köszönd meg.

2014. aug. 13. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!