Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak nekem van elegem ebből?...

Csak nekem van elegem ebből? Már iszonyúan ki vagyok borulva! Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Elegem van hogy mennyire elfajult a mai világ! Vagy csak én gondolom így?? Elegem van hogy manapság egyik fiú sem férfias egyáltalán..nem bajuszos tinifiúkra gondolok természetesen..de ha egy fiú szerelmes lesz egy lányba nemhogy bevallaná neki és elhívná valahová hanem csak csöndben marad és kész vagy csak annyit mond hogy " sunáznám".. mi ez hogy a nők manapság csak a szexre jók? minden nő egy kellék akit meghúzol azt cső.. kitérdekel hogy kedves, vicce,s jófej, gondoskodó, csak nagy legyen a melle??

meg hogy manapság mindenki egyfolytába csak gépezik, msn- facebook agyba főbe, és a legkamubb duma az hogy " hát olyanokkal is tarthatom a kapcsolatot akivel nem tudok élőben találkozni".. mindenki azzal tartja a kapcsolatot akivel amúgy is találkozik barátok, oszt.társak, aki meg olyan fontos, azzal élőben megbeszélünk valami találkozót.. mindenki hazamegy azt cső facebook és msn.. miért nem találkoznak az emberek egymással??

meg az hogy manapság minden lány ilyen kis r*banc, jó persze tudom hogy nem mindenki de aki már nem divatos és nem méregdrága ruhákat vesz, vagy göndör ahaja vagy nemtudom az ki van utálva, meg hogy a 12 évesek ugatnak a 16 éveseknek hoögy de gáz h nincs pasid meg ilyenek, meg manapság 12 évesen nem szüzek (ismerek ilyeneket)..

miért mindenki olyan elszigetelődött elgyöpösödött???

mindenki csak tv-zik és gépezik egész nap...

ha miniszterelnök lennék, betiltanám a facebookot! és korlátoznám a TV adókat..hülye valóvilágok meg ilyenek...

kinek mi a véleménye erről?

meg még az hogy egyetlen fiú sem férfias vagy csak simán fiús, manapság már mindenki b*zisan öltözködik..már nem azért de ma már mindenki b*zi, csak úgy eldöntik hogy ők mostantól b*zik?? azért döntik el mert ezt látják mindenhol..régen azért nem volt annyi b*zi mert nem látta senki sehol..annyira gáz.. mindenki úgy öltözködik (fiúk) hogy ilyen harisnyaszűk csőnadrág undorító drága edzőcipő természetesen nem a kényelmesség miatt, hanem mert divatos, akkor ilyen KÖNYÖRGÖM lila és rózsaszín pólók, ékszer, fülbevaló, napszemüveg... nem azért de ez milyen már?? meg borotvált láb, kar...????

13 éves vagyok, és lány.

annyira visszavágyom a 18-19-20. századba!!! (a háborúk kivételével persze.)

az emberek manapság nem olvasnak!!! annyi jó könyv van pedig.

2011. márc. 25. 21:05
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
46%
Nyugi fiatal vagy még, ne hisztizz. majd ráérsz még pasizni 2 év mulva
2011. márc. 25. 21:14
 2/30 anonim válasza:
61%

hú baromira igazad van...én is rühellem a facebookot, kipróbáltam, de letöröltem magam. minden ember ott teregeti ki a magánéletét, mindenki tud mindenkiről mindent, szerintem borzasztó... aki nekem fontos azzal gy találkozom élőben és megbeszéljük a dolgainkat...

a fiúkról alkotott véleményeddel is egyetértek... volt egy fiú, szerelmes volt belém 2 éve. akkoriban nem jöttem össze vele, pedig rendes, udvarias, aranyos fiú volt :( most pedig már ő is olyan tipikus divatmajom, bulizik, iszik folyton és pont ilyeneket mond ő is a lányokra ("sunáznám" stb) hatalmas csalódás ő nekem...

lényeg, hogy valós, aktuális a kérdésed, örülök, hogy nem csak én gondolom így...

2011. márc. 25. 21:15
 3/30 anonim ***** válasza:

Hihetetlen jól látod a dolgokat, és mélyen egyetértek veled.

Ezért is lepődtem meg, hogy mindössze 13 éves vagy. A korodhoz képest nagyon okos és intelligens vagy.

Sajnos a társadalom generációról generációra korcsosodik.

A mai tinik azt hiszsik, hogy attól, hogy úgy páváskodnak, mint ha dívák lennének, attól menők lesznek.

Hát nem. Mini riheronygok.

De ez elsősorban a szülők hibája, akik ezt rájuk hagyják.

És az a legfélelmetesebb, hogy hamarosan ők is szülők lesznek, és majd még többet megengednek a gyerekeiknek.

2011. márc. 25. 21:15
 4/30 A kérdező kommentje:
de én nem pasizni akarok!! nekem sokkal jobban van elegem az hogy az emberek elgyöpösödöttek meg gépeznek meg nem olvasnak.. meg hogy mindenki bu*i akar lenni.. most nem a pasizásomróül van szó..de kb ha felnövök csak bu*ik maradnak.??
2011. márc. 25. 21:16
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én megértem mire gondolsz, szerintem részben hasonlóan látjuk a dolgokat, de végülis mindennek van megmagyarázható oka...

Az, hogy mindenki gépezik agyba-főbe, sajnos a XXI. századi technika egyik hátránya, tényleg rossz dolog, egyetértek. A Facebbokot talán betiltani nem kéne, ha az emberek ésszel tudnák használni, de sajnos nem így van. Sokszor hallom ismerősöktől, hogy nincs internetem, vagy ez meg az, mi lesz velem? Nos, 20 éve sem volt még internet, mobiltelefon se nagyon, mégis felnőttem valahogy én is, ilyen dolgok nélkül:)

Másrészről tényleg én is el tudok keseredni, hogyha olyan fiúkat látok, akit igazából saját szempontból embernek sem nagyon tudok nézni, elnézést a kifejezésért. Velem is volt úgy anno, hogyha esetleg nem volt rajtam olyan póló, amire csillogó nagy betőkkel volt írva a szöveg, és a hajam se úgy nézett ki, mint ahogy a tévében látott fiúké, akkor mér szóba se álltak velem. Sajnos ezeket a hülye divatokat a médiának köszönthetjük, de ez mindig így volt. A mai világban tisztelem az olyanokat, akiknek van még egyéniségük, és az olyan lányokat, akik nem egy tévésztár alapján ítélnek meg egy fiút. De sajnos ebből kevés van:(

Én például sosem tudnék így felöltözni, egyszerűen hányingerem van. Érdekes, úgy öltözöm, ahogy tetszik, mégse utálnak:)) Hát ilyen is van...

De végülis...talán igazad van, hogy néha jobb lenne visszamenni az időbe, de talán nem a 18. századig. Azt mondom, elég lenne visszamenni 1940 körülig, de magammal vinném az embereket, és talán kicsit magukba néznének:)

Úgyh ezzel nem vagy egyedül... üdv;) 23/F

2011. márc. 25. 21:21
 6/30 anonim ***** válasza:

Elolvastam, sok mindenel egyett értek, pár dologgal nem (pl médiakorlátozás).

Nekem nem úgy tűnik mintha egy 13 éves lány irta volna, ezt csak halkan jegyzem meg.

Egyébként neked az a gondod, hogy tényként kezeled állitásod. Valóban van ilyen trend amiröl irsz, valóban elharapodzott, de csak azért tünik soknak mert a media és net terjedésével bejut az otthonodba, nem úgy mint 100 évvel ezelött.

Tehát a te bajod az hogy épp ugyanazt csinálod mint bármelyik más fiatal, tv és net, innen tájékozodsz és kezeled tényként az itt megjelenő információkat.

Pl. alaposan tévedsz abban hogy csak ilyen fiúk lennének, csak ilyen nevelést kapnának, hogy már senki sem olvas könyvet, stb. Ha ilyen - számodra - értékesebb emberekre vágysz meg fogod őket találni, nem haltak ki, csak rossz helyen keresed őket.

2011. márc. 25. 21:22
 7/30 A kérdező kommentje:

hát, pedig mégis 13 éves vagyok..

amúgy természetesen tudom, hogy vannak kivételek, nem is olyan sok, de mit csináljak az átlag ilyen!

2011. márc. 25. 21:25
 8/30 anonim ***** válasza:
Azt csinálod hogy nem tartozol az átlaghoz, nem leszel átlagos, ez nem hátrány, sőt.
2011. márc. 25. 21:28
 9/30 anonim ***** válasza:
89%

Tudod, néhány évtizeddel ezelőtt a nők elkezdtek szoknya helyett nadrágot hordani, levágatták a kontyukat, stb... Akkor az idősek megbotránkoztak, hogy a nők elférfiasodnak.

Na most megint fordult egyet a világ. Most a "férfiak" kezdenek elnőiesedni. Egyébként ez már rémisztőbb, mint a nők esete. Sok tiniről nem lehet megállapítani, hogy milyen nemű.

2011. márc. 25. 21:34
 10/30 anonim ***** válasza:
76%
Ez már nekem inkább hisztinek tűnik, de van amivel egyetértek.
2011. márc. 25. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!