Minek lehet beöltözni farsangra? Ma,2009-ben, egy iszonyúan konzervatív közösségbe, egy 18 éves lánynak?
Figyelt kérdés
a helyzet az, hogy gyűlölöm a farsangokat (már jó rég óta megúsztam, így gyakorlatom sincs) ,de most kötelező. Csak semmi merész dolog- nem provokálhatok az öltözetemmel (pedig szívesen tenném :-) SOS, ráadásul hétfőre kéne2009. febr. 21. 01:22
1/8 anonim válasza:
tűzoltó, katona, vadakat terelő juhász.
én biztos, nem mennék ilyen társaságba, olyan nincs, hogy kötelező :)))
4/8 anonim válasza:
Én hátrafésülném , vagy gumiznám a hajam , festenék egy hetyke bajuszt és öltönyt vennék meg nyakkendőt ! (ja igen ,lány vagyok )
5/8 anonim válasza:
Öltözz medvének.
Nagy, szőrös és otromba!
6/8 anonim válasza:
Hirdetőoszlop
Boszorkány
UFO
Kártyavető cigányasszony
Esetleg sorozatgyilkos. Mint tudjuk, azok úgy néznek ki mint bárki más.
:DDD
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek!!! Jó ötletek, különösen a cigányasszony meg az öltönyös :) a többire sajna nem futja a ruhatáramból :(
1. válaszolónak: hidd el, van. Egy fél éve én is így gondolkodtam, de sok minden újat kellett megtudnom és elfogadnom (átmeneti időre) sajnos. Egyetek sok fánkot !!!
2009. febr. 22. 22:29
8/8 anonim válasza:
ohh lehet lekéstem:D de jövőre alpesi bögyös pincérlánynak akik hordják a sört a fesztiválon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!