Van olyan szerzetesi kolostor, ahová el tudnék vonulni az emberek elől, és nem kellene közösségbe járni?
Az a baj, hogy nem vagyok se keresztény, se buddhista, nem akarok kötelezően emberek közt lenni.
Valami olyan lenne jó, mint egy kolostor, egy kisebb önfenntartó közösség, de nem kellene közösen imádkozni, meg ilyesmi, hanem csak reggel kimennék kapálni vagy falat építeni, és az étkezésnél a közösből osztanának újra szét.
Ázsiában, pl. Thaiföldön biztosan sok ilyen kolostor van. Azt nem tudom, mennyire fogadnának tárt karokkal, utána kéne járni. :)
Ne hallgass az "ellenzékre", ha te ezt szeretnéd, hát csináld. Sok sikert!
Vegyél egy tanyát...
:) Jobb ötletem nincs. A vallásos kolostorok csak jól kihasználják az embereket. Van egy ismerősöm aki olyan szegény mint a templom egere. És havonta 10 ezret fizet a gyülekezetbe minthogy inkább a hitelét kifizetné vagy kajára rakná félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!