Csak nekem van elegem ebből? Már iszonyúan ki vagyok borulva! Nektek mi a véleményetek?
Elegem van hogy mennyire elfajult a mai világ! Vagy csak én gondolom így?? Elegem van hogy manapság egyik fiú sem férfias egyáltalán..nem bajuszos tinifiúkra gondolok természetesen..de ha egy fiú szerelmes lesz egy lányba nemhogy bevallaná neki és elhívná valahová hanem csak csöndben marad és kész vagy csak annyit mond hogy " sunáznám".. mi ez hogy a nők manapság csak a szexre jók? minden nő egy kellék akit meghúzol azt cső.. kitérdekel hogy kedves, vicce,s jófej, gondoskodó, csak nagy legyen a melle??
meg hogy manapság mindenki egyfolytába csak gépezik, msn- facebook agyba főbe, és a legkamubb duma az hogy " hát olyanokkal is tarthatom a kapcsolatot akivel nem tudok élőben találkozni".. mindenki azzal tartja a kapcsolatot akivel amúgy is találkozik barátok, oszt.társak, aki meg olyan fontos, azzal élőben megbeszélünk valami találkozót.. mindenki hazamegy azt cső facebook és msn.. miért nem találkoznak az emberek egymással??
meg az hogy manapság minden lány ilyen kis r*banc, jó persze tudom hogy nem mindenki de aki már nem divatos és nem méregdrága ruhákat vesz, vagy göndör ahaja vagy nemtudom az ki van utálva, meg hogy a 12 évesek ugatnak a 16 éveseknek hoögy de gáz h nincs pasid meg ilyenek, meg manapság 12 évesen nem szüzek (ismerek ilyeneket)..
miért mindenki olyan elszigetelődött elgyöpösödött???
mindenki csak tv-zik és gépezik egész nap...
ha miniszterelnök lennék, betiltanám a facebookot! és korlátoznám a TV adókat..hülye valóvilágok meg ilyenek...
kinek mi a véleménye erről?
meg még az hogy egyetlen fiú sem férfias vagy csak simán fiús, manapság már mindenki b*zisan öltözködik..már nem azért de ma már mindenki b*zi, csak úgy eldöntik hogy ők mostantól b*zik?? azért döntik el mert ezt látják mindenhol..régen azért nem volt annyi b*zi mert nem látta senki sehol..annyira gáz.. mindenki úgy öltözködik (fiúk) hogy ilyen harisnyaszűk csőnadrág undorító drága edzőcipő természetesen nem a kényelmesség miatt, hanem mert divatos, akkor ilyen KÖNYÖRGÖM lila és rózsaszín pólók, ékszer, fülbevaló, napszemüveg... nem azért de ez milyen már?? meg borotvált láb, kar...????
13 éves vagyok, és lány.
annyira visszavágyom a 18-19-20. századba!!! (a háborúk kivételével persze.)
az emberek manapság nem olvasnak!!! annyi jó könyv van pedig.
Én meg az ilyen hisztiktől vagyok már kiborulva. "óh a fiatalok így meg úgy, mivé lesz ez a világ, bezzeg akkoriban..."
Felsoroltál ide egy nagy rakás oltárian elnagyolt általánosítást, meg egy adag baromságot ami sehogyan sem igaz. A sok birka meg vevő rá, mert a hisztitől mindenki egyedinek, kiválasztottnak és okosaranytojásnak érzi magát.
Vannak problémák a világban, nem is akár milyenek, de nem jó fele tapogatsz, illetve felszínt kaparászol.
utolsó:
nagyon nagy hülyeséget írtál
"Ti is olyanok vagytok mint amit fönnt olvasni lehet.."
Mindenki olyan, mint amit fönt olvasni lehet. És senki sem. Nem kell géniusznak lenni, hogy az ember átlásson a nosztalgia optikai csalódásán. A kérdező annyit tesz, hogy felsorol mindent, ami most szerinte(!) rossz a világban, majd úgy tesz, mintha régen sem ilyen, sem hasonló, sem egészen más problémák nem lettek volna.
Szinte minden mondatáról egy egész fogalmazást lehetne írni.
Például:
"az emberek manapság nem olvasnak!!!"
Párszáz éve a népesség zöme még analfabéta volt. És az ötvenes években is csak azért fogyott olyan jól a kétkötetes Háború és béke, mert jól mutatott a vitrinben a két porcelánmacska mellett.
Ma tévé helyett a számítógép előtt ülünk. Egy előnye biztos van. Itt sokkal többet kell olvasni, sokkal több információ elérhető, ezt az oldalt is olvassuk, és okulunk belőle. Én magam körül azt látom, hogy nagyon sokan olvasnak. Ha valakinek semmilyen ajándék nem jut eszembe karácsonyra, akkor mindig egy könyv a mentő ötlet, azzal nagyot tévedni nem lehet.
Több könyvesboltlánc is van, ha annyira rosszul menne nekik, akkor egyik másik csak bezárna. Hegyekben áll a Harry Potter és a Twilight, amit személy szerint nem szeretek, de vaskosak, és azért érintenek néhány komolyabb kérdést is. Annyiban jellemzőek ezek a könyvek, hogy amíg nem voltak tényleg arról ment a sirám, hogy nem olvasnak a gyerekek. Amikor meg elkezdtek olvasni, akkor meg arról, hogy jó, de mit. Vannak emberek, akiknek semmi sem jó, a pohár mindig félig üres. A kérdező is ilyen.
Ha kéritek tudok még mesélni a többi mondatáról is.
Aztán rá lehet mondani, hogy marhaság, csak mert te is menekülsz a valóság elől valami idealizált fantáziavilágba.
Hát igen, mondom én ez csak egy hosszúra nyúlt hiszti. Alig hiszem el, hogy csak ennyi kritikát kapott.
Ez a mondata is ilyen ihletős:
"mi ez hogy a nők manapság csak a szexre jók? minden nő egy kellék akit meghúzol azt cső." Nem tudom, hallott e már arról, hogy régen, sőt valahol még most is, a feleséget MEGVESZIK, érdekből, vagy önzőségből, de a csajnak kuss van. Csak azt tudom amit eddig tanultunk töriből, de eddig nem volt olyan kor ahol ilyen szabadok voltak a nők mint most...tanulmányaim szerint. Emlékeznék nyilvánosan sexelő, gusztustalanságokért filmben pénzt kapó részletekre, miközben a híres Rómeó és Júlia-ban is férfi játszotta el Júliát, nőnek tilos volt játszania, később is még egyenértékű volt a színésznő a prostikkal.
Na akkor ha én is :D
"meg még az hogy egyetlen fiú sem férfias vagy csak simán fiús, manapság már mindenki b*zisan öltözködik..már nem azért de ma már mindenki b*zi, csak úgy eldöntik hogy ők mostantól b*zik??"
Nos kezdeném ott, hogy szerintem a feszülős farmerral van bajod, esetleg a rózsaszín ingekkel. Én fiútársaim nagy részén még mindig a hagyományos farmert látom, 1-2 fiút látok feszülősben, rózsaszínben meg még annyit sem.
Komolyan, te láttad a Rambót? Ő férfias? Igen. És mégis "úgy néz ki mint anyám a szalagavatómon" (ezt most nem tudom kitől idézem :D).
Több száz évvel ezelőtt, a nemesi fiúkat kiskorukban szoknyában járatták, hosszú hajjal kifestve, és felnőtt korukban is csak a szoknyát cserélték le térdnadrágba, totál rikító színekben ráadásul. Az elmúlt korokhoz képest a mai elég normális :D
Ja feszülős gatya: a skinheadek már sokkal korábban ilyet hordtak és rájuk se lehet mondani, hogy túl melegek lennének.
Még egy megjegyzést engedj meg a végére. Ha te olyan sokat olvasol, akkor legyen már benned annyi, hogy megtanulsz írni, mert egy szenilis döglött mókus írásában kevesebb a hiba.
"annyira visszavágyom a 18-19-20. századba!!! "
Ok, akkor menj a helyi birtokos földjére robotolni, vagy dolgozz nála éhbérért, esetleg ha városban élsz, menj a helyi gyárba gyerekként dolgozni napi 12-16 órát (ennyi volt az átlag munkaidő), annyi pénzért ami a napi 2 szelet kenyeredre elég, ha esetleg megsérülnél, ami megeshet, hát akkor mindenki letojja, ugyanis nincs betegbiztosítás, ja és ha megöregedsz nyugdíjad sincs.
"miért mindenki olyan elszigetelődött elgyöpösödött???
mindenki csak tv-zik és gépezik egész nap... "
Őőőő mindenki magából indul ki... és ezt is kétszer írtad le a hisztidben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!