Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm magyar, viszont ha...

A barátnőm magyar, viszont ha ránéz valaki, azt mondja, hogy tuti cigány. Teljesen kivan borulva, hogyan segíthetnék neki?

Figyelt kérdés
Ismerem a szüleit, a nagyszüleit, az összes rokonát mert jó barátnőm és tényleg nem cigány. Valahogy így sikerült őt összehozni. A haja hosszú sötét és göndör. A szeme barna. A bőre kreol. Az arca pedig tipikusan olyan. Teljes átalakítást akar magán de nem tudja hogyan fogjon hozzá. Engem nyaggat, de gőzöm nincs milyen tanácsot adjak neki. Mert mondta, hogy a haját levágatja, de mivel az arca hosszúkás nem fog jól állni neki. Emellet göndör, egyfolytában vasalni kéne neki hogy ne ugorjon fel. Színes kontaktlencsét is szeretne, de még a bőre színe mindig ott van mert az arc formája. Mit monjak neki? Ha veletek ez lenne a helyzet ti mit tennétek azon kívül hogy megpróbáljátok elfogadni magatokat? Az dühíti a legjobban, hogy a suliban szinte csak cigány fiúk udvarolnak neki emiatt.
2009. aug. 4. 10:41
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
elírtam: meg az arcformája. Mit mondjak neki?
2009. aug. 4. 10:42
 2/30 anonim ***** válasza:
68%
azt hogy cigány de nem tud róla
2009. aug. 4. 10:48
 3/30 anonim ***** válasza:
64%

Öhm....nem lehet, hogy anyuci félrelépett? (akár cigánnyal, vagy olasszal, vagy egyéb kreol emberrel)

És így lett ilyen a barátnőd?

Amúgy ha nagyon zavarja, akkor ápolja szépen a göndör haját, és ha már elmúlt 18 esetleg töltesse fel a száját (ne túlzottan) használjon vörös rúzst, legyen stílusos (vagyis ne butikruhákban járjon, ha amúgy abban jár) és mondja, hogy spanyol vagy olasz ősei vannak....Én valami ilyesmit csinálnék...

2009. aug. 4. 10:55
 4/30 anonim ***** válasza:
92%

haj: én a helyében satíroztatnám a hajamat világosabb barnával, az szép fényt ad neki és oldja a sötét összhatást.

smink: megpróbálnék egy picivel világosabb alapozót használni (persze nyakon és doltázson is szépen elkenve), a színes kontaklencse sem rossz ötlet.

test: ha sok vagy erős a szőr, azt bizony szednie kell, akár a karon is, mert az durván rontja a megjelenést

ruha: nem túl élénk ruhákat hordanék, inkább vajszín, bézs, világos színűeket, hogy ne adja ki a barna bőrt nagyon (a közép és sötétzöld kifejezetten sápaszt), illetve kissé elegánsabb stílust vennék fel (sportosan elegánsat, tehát nem kosztüm, de nem is farmer-sima póló, hanem nőcisebb és kifinomultabb darabokat váltogatnék)

ennyi jutott eszembe, fotóvak könnyebb lenne

31/L

2009. aug. 4. 10:56
 5/30 anonim ***** válasza:
94%

Ne haragudj, de olyan nincs, hogy valaki nem cigány, de tipikusan úgy néz ki.

A leírásod egyébként pont ráillik egy barátnőmre, aki 17 évesen tudta meg, hogy az apja nem is az apja, hanem egy cigány ember az apja, csak az anyja még terhesen meglépett tőle.

Valami ehhez hasonló helyzet lehet ott is.

Lehet, hogy adoptálták...bár ezt azért el kellene mondani a szüleinek.

Én a helyébe leülnék a szüleimmel és elmondanám nekik milyen vádak érnek, mit fájlalok és, hogy mondják el, hogy hoztak engem "ilyennek"össze.

Más! Van egy másik barátnőm akinek az anyjáról hiszi mindenki azt hogy cigány, mert egész nap a kertbe van, elöregedett a sok naptól a bőre és meg is van nagyon barnulva, ehhez társuló fekete haja van.Mindíg kérdezik...anyukád cigány? Nem is tudtam. Mire a barátnőm: Dehogy! Csak egész nap kapál.

Ez vicces, de tényleg így van, megnéztem a régi fényképeken az anyukája, olyan fehér mint a hó stb.-..Szerintem nem jó, ha az ember nem tudja az etnikai hovatartozását, hisz az emberek úgyis szembesítik ezzel.

2009. aug. 4. 11:00
 6/30 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtatok. Nem lépett félre, ez úgy néz ki, hogy pont azokat a géneket örökölte, amik együttes hatása ezt teszi ki. Milyen az a satírozott haj?
2009. aug. 4. 11:02
 7/30 A kérdező kommentje:
Köszi nem kell megírni megvan!
2009. aug. 4. 11:04
 8/30 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként a cigányoknak van egy "tipikus" stílusuk, öltözetük, ruhaszínek fazonok. Ilyeneket ne hordjon.

A haja ha göndör és fekete, akkor azt hiába festi az isten nem festi be neki, főleg ha vastagszálú. Szerintem csak simítsa ki, s hordja úgy ahogy más cigány lányok nem. Egyébként meg a cigányokat nem csak a külső különbözteti meg, hanem az, ahogyan viselkednek és megnyilvánulnak.

Ha a barátnőd rendesen beszél, nem hangoskodó feltünési viszketegségben szenvedő lány aki papagáj módjára öltözik, akkor kizárt, hogy valaki lenézze őt.

Mellesleg én is azt tenném, ha ilyen helyzetbe lennék, hogy azt hazudnám olasz vagy spanyol vagy indián őseim vannak, punk tum. Csak tudod, ez a hazudozás, ezt már előbb el kellett volna kezdeni, mert lehet senki sem fogja bevenni.

2009. aug. 4. 11:07
 9/30 anonim ***** válasza:
69%

satír: amikor más színű csíkok vannak a hajban, ha világosabb színnel csinálják, mint az ő haja, olyan, mintha kiszívta volna a nap, tehát szép, természetes.

A fodrász tincseket választ ki a hajból és csak azokat festi be (aztán fóliába rakra) és jobb, mint a festét, mert nem teszi tönkre a hajat és elég 3-4 havonta csináltatni.

2009. aug. 4. 11:09
 10/30 anonim ***** válasza:
81%

Te szereted, a te barátnőd. Fogadja el magát olyannak amilyen. Akik látták a szüleit azok tudják vagy gondolják, hogy nem így van. S ha valami csoda folytán kiderülne, hogy mégis az, akkor mondd meg neki, az a cigány édesem aki úgy is él. Tartózkodjon a védekezéstől, mert annak értelme nincs, nem kell hülye emberekkel konfrontálódni.

Te ilyennek szereted, biztos szép és kedves lány, nem kell neki változtatni. A cigány fiúkkal meg ne foglalkozzon az iskolába.

2009. aug. 4. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!