Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm magyar, viszont ha...

A barátnőm magyar, viszont ha ránéz valaki, azt mondja, hogy tuti cigány. Teljesen kivan borulva, hogyan segíthetnék neki?

Figyelt kérdés
Ismerem a szüleit, a nagyszüleit, az összes rokonát mert jó barátnőm és tényleg nem cigány. Valahogy így sikerült őt összehozni. A haja hosszú sötét és göndör. A szeme barna. A bőre kreol. Az arca pedig tipikusan olyan. Teljes átalakítást akar magán de nem tudja hogyan fogjon hozzá. Engem nyaggat, de gőzöm nincs milyen tanácsot adjak neki. Mert mondta, hogy a haját levágatja, de mivel az arca hosszúkás nem fog jól állni neki. Emellet göndör, egyfolytában vasalni kéne neki hogy ne ugorjon fel. Színes kontaktlencsét is szeretne, de még a bőre színe mindig ott van mert az arc formája. Mit monjak neki? Ha veletek ez lenne a helyzet ti mit tennétek azon kívül hogy megpróbáljátok elfogadni magatokat? Az dühíti a legjobban, hogy a suliban szinte csak cigány fiúk udvarolnak neki emiatt.
2009. aug. 4. 10:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem biztos hogy az anyja félrelépett, hanem lehet hogy valahol az ük vagy szép szülei közül volt valaki cigány, és több generációval később, ezen a lányon ütött vissza a származás. Volt már rá példa hogy szőke kék szemű szülőknek afro lett a gyermekük.Aztán genetikailag meg családfa kutatással kiderítették hogy egy távoli felmenő néger volt. Ezzel nem lehet mit tenni!

Amit ajánlok a barátnődnek, hogy ne viseljen feliratos, tipikus cigányos ruhákat, karika fülbevalót, ilyesmit. A körmeit francia manikűröztesse [link]

A haját vágassa lépcsőzetesre és festesse be barnára. [link]

A szemeit emelje ki úgy, hogy fehér szemhéjfestékkel a belső sarkait színezze meg [link]

A bőrét színezze alapozóval világosabbra!

Remélem tudtam segíteni.

2009. aug. 4. 13:50
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónál van a pont. Ezek a gének atavisztikusan is tudnak öröklődni. Valamelyik őse biztos az volt. Nem a bőrszín/hajszín, hanem az arcforma miatt. Egy nem cigánynka nincs cigányos arca, a bőrszín pedig nem számít. Az én nagyapám is megbarnult a sok munka miatt, de egyáltalán nem volt cigányos arca, ezért a barna bőre és sötét haja ellenére sem nézte senki soha cigánynak, mert nem is volt az.
2009. aug. 4. 13:55
 23/30 A kérdező kommentje:
Hogyne tudtál volna! Sokat segítettél. Várom még a további ötleteket és köszönöm a segítséget!
2009. aug. 4. 13:56
 24/30 anonim ***** válasza:
33%

mennyire szánalmas ez a kérdés..és mennyire szánalmasak a válaszolók.

Miért nem fogadja el olyannak magát amilyen? Tökmindegy, hogy cigány vagy magyar..te meg ahelyett, hogy azon gondolkozol, hogy milyen kontaklencséje legyen,,segíthetnél rendesen, hogy elfogadja magát..

tejóég.ez a világ:S:S

2009. aug. 5. 01:19
 25/30 anonim ***** válasza:
95%

Először is: csak a világban még eleget nem utazott, nyelvet nem beszélő, műveletlen magyar tömegek gondolják azt, hogy valaki "tipikusan cigánynak" nézhet ki. Az, aki "tipikusan cigánynak" néz ki, valszínűleg egyáltalán nem lóg ki a mediterrán országok, az indiai szubkontinens, vagy a latinamerikai kultúrák arctípusai közül. Ezek a kultúrák mellesleg tele vannak gyönyörű emberekkel.

A probléma persze nem ez, hanem hogy a barátnőd a "cigány" megjelenést "csúnyának" vagy "előnytelennek" vagy "hátrányosnak" tartja. Nekem is van ilyen rokonom: a feleségem húgára ráköszönnek az utcán a flangáló cigány pasik, ő meg parázik, hogy "pedig nem is vagyok roma", és csúnyának tartja a barna bőrét. A család összes többi tagja meg állandóan szoliba jár kemény pénzekért.

Én felolvasnám neki az Énekek Énekét, ami egy szerelmes udvarlós szöveg a Bibliában, és nem szőke, kék szemű nőhöz írták.

Én "magyar" vagyok, de az összes zsidó ismerősöm ki szokta puhatolni, hogy nem vagyok-e zsidó, mert a fejszerkezetem alapján lehetnék. Soha nem volt belőle hátrányom, akkor se, ha elmondtam, hogy a család tudomása szerint nem vagyok zsidó, és kulturálisan se. Mellesleg az összes zsidó ismerősöm ez után is ugyanolyan volt velem, mint ez előtt.

Volt egy amerikai barátnőm, fehér. Nagy feneke volt, nem kövér, hanem alkatilag. Állandóan fekete pasik udvaroltak neki, mert ők többnyire szeretik a szép nagy feneket. A barátnőm okosan reagált: több fekete pasival járt, aki meg nem tetszett neki, azt lekoptatta. Járt koreaival, magyarral is, és végül indiaihoz ment hozzá.

Ha a barátnődet zavarja, hogy a cigány srácok udvarolnak neki, az az agyának a baja. (1) Örüljön, hogy udvarolnak neki. (2) Ha tetszik, fogadja, ha nem tetszik, utasítsa el udvariasan. (3) SENKINEK nem udvarolnak tartósan csak azért, ahogy kinéz. Ha már három hónapot jársz valakivel, annak a BELSŐD is számít, és ha valaki megszereti a BELSŐDET, akkor emiatt még a görbe lábod ujját is szeretni fogja. És amikor belsőről beszélek, akkor nem valami elvontra gondolok. Aki kiegyensúlyozott, boldog, elfogadja és szereti magát, plusz igényes a megjelenésére, arra ragadnak az emberek.

A teljes átalakítással kapcsolatban nem ártana, ha beszereznél egy képsorozatot Michael Jacksonról, aki fiatal fekete férfiből előbb fehér nő lett, aztán meg roncs, végül hulla. Az ő agya sem volt rendben, mert nem fogadta el az adottságait, a kulturáját, a hátterét, az örökségét.

Még egy tipp. A magyar pasik zöme vonzónak, izgalmasnak tartja az igényes, szép, mediterrán jellegű nőket. Ha a barátnődnek van egy csepp esze, akkor elfogadja az adottságait, és azokból igyekszik kihozni a maximumot.

A nyertes recept a következő: (1) Gondolja át, hogy miért zavarja a "cigányos megjelenés". Dolgozza fel az ezzel kapcsolatos élményeit, előítéleteit, gondolatait. (2) Fogadja el az adottságait. (3) Nézze meg, hogy a hasonló habitusú nőknek mi áll jól és fesse magát úgy, öltözzön úgy. Hozza ki a legtöbbet magából. (4) Ha elfogadja magát, sugározni fog belőle a vonzerő, a harmónia. (5) Ha ezt eléri, jönnek a pasik, nem csak a romák.

Addig is: ha neki az könnyebb, mondogassa magnak, hogy "mediterrán szépség vagyok". A magyar nők tömegei költik arra a pénzüket, hogy mediterrán szépségnek tűnjenek.

2009. aug. 5. 03:25
 26/30 anonim ***** válasza:

fotó: [link]

kicsit extrém, de persze egyszerűbb színekkel is meoldhat (nekem sötétszőke a hajam és hidrogénszőke meg barna csíkok vannak benne, és mindenkinek tetszik)

2009. aug. 5. 08:55
 27/30 anonim válasza:

Szerintem volt cigány őse vagy mondok egy extrém dolgot!!!! elcserélték a kórházban!!! De most komolyan, egy ismerősöm nővérként dolgozik és elképesztő káosz van a szülészeten, nagy botrány volt abból nem is olyan régen, hogy a nő kislányt szült és amikor otthon kibontották a pelusból, már töke volt a gyereknek.....ez volt a szerencse, mert ha kislány lett volna, SOSE DERÜL KI A CSERE!

Én kiváncsiságból csináltatnék egy genetikai tesztet, apa, anya vére kell és a barátnődé, egy hét alatt kiderül, az igazi szüleivel él-e együtt!!!

Most komolyan, nem viccelek, a nővér ismerősöm elképesztő dolgokat mesélt, még én is megdöbbentem....szerintem a csecsemő csere jóval gyakoribb, de az eseteknek csak töredéke, kb. 100ból 1 eset derül ki, az is többnyire felnőttkorban, pl. vérátömlesztés kell és akkor szembesítik a szülőket, hogy a gyereknek egészen más vércsoportja van és nem lehet a genetikai gyerekük

2011. febr. 28. 22:43
 28/30 anonim válasza:

Sok cigányasszony szül a kórházban, elképzelhető, hogy a gyerekeket összecserélték, a másik genetikailag lehetetlen, hogy világos hajú szülőknek sötét hajú gyereke legyen, de világos szemű szülőknek sem lehet soha fekete szemű gyereke, tudom, az egyetemen genetikát tanultam!!!

Én egy vérvizsgálatot csináltatnék....

2011. febr. 28. 22:47
 29/30 anonim válasza:

[link]

[link]

ajánlom a cikket!!!!

2011. febr. 28. 22:53
 30/30 anonim válasza:

[link]

egy klasszikus magyar eset: elcserélt cigánygyerekek

sajnos ha később derül ki a csere, cigány vagy nem cigány - mindegy - komoly érzelmi traumát okoz

2011. febr. 28. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!