Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm magyar, viszont ha...

A barátnőm magyar, viszont ha ránéz valaki, azt mondja, hogy tuti cigány. Teljesen kivan borulva, hogyan segíthetnék neki?

Figyelt kérdés
Ismerem a szüleit, a nagyszüleit, az összes rokonát mert jó barátnőm és tényleg nem cigány. Valahogy így sikerült őt összehozni. A haja hosszú sötét és göndör. A szeme barna. A bőre kreol. Az arca pedig tipikusan olyan. Teljes átalakítást akar magán de nem tudja hogyan fogjon hozzá. Engem nyaggat, de gőzöm nincs milyen tanácsot adjak neki. Mert mondta, hogy a haját levágatja, de mivel az arca hosszúkás nem fog jól állni neki. Emellet göndör, egyfolytában vasalni kéne neki hogy ne ugorjon fel. Színes kontaktlencsét is szeretne, de még a bőre színe mindig ott van mert az arc formája. Mit monjak neki? Ha veletek ez lenne a helyzet ti mit tennétek azon kívül hogy megpróbáljátok elfogadni magatokat? Az dühíti a legjobban, hogy a suliban szinte csak cigány fiúk udvarolnak neki emiatt.
2009. aug. 4. 10:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
11:07-es vagyok Fodrász. Egy vastagszálú fekete göndör hajat nem lehet rendesen kiszívatni se. Megszívtam párszor már ilyen hajú lánnyal.
2009. aug. 4. 11:12
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
ha túl sok a haja, a fodrász ritkíthat is rajta, úgy kevésbé lesz sörény és könnyebb bánni vele
2009. aug. 4. 11:26
 13/30 Secu válasza:
85%

Nincs egyedül a barátnőd:D:S

Én is ilyen lány vagyok,de engem nem zavar.

Lehet,hogy először a külső alapján elítélik a barátnődet,de ha megismerik akkor biztos vagyok benne,hogy nem kezelik romaként.

Amúgy nekem is fekete,hosszú hajam van,de én büszke vagyok rá,mert ritka az ilyen.A bőröm is sötétebb az átlagnál.

Na ennyi volt az OFF tényleg.

Szóval,ha tényleg ennyire zavarja,hogy ilyen egzotikus szépség:D,akkor hordja a haját összekötve lófarokba.Ne hordjon túl sok aranyat,karikafülbevalót,ne legyen túl divatos.(de szerintem kár lenne,ha emiatt a problémája miatt görcsölne,ne aggódjon ezen annyit)Fogja fel úgy,hogy ő egy egzotikus szépség:D

2009. aug. 4. 11:28
 14/30 anonim ***** válasza:
46%
A legjobb, ha kitalál egy régen élt rokont, aki olasz, török vagy spanyol volt és ezt elmeséli sok ismerösnek.
2009. aug. 4. 11:29
 15/30 anonim ***** válasza:
90%

.....miért kéne hazudozni? Abba előbb-utóbb úgyis belegabalyodik, sírig tartó titok meg egyébként sem létezik. Szerintem nem volna szerencsés, ha még hazugságon is kapnák, mert akkor aztán meg főleg nem hinnék el neki, hogy nem cigány... HA valaki elfogadja saját magát, mások is el fogják őt fogadni.

És még egy gondolat, nem a külsőnk, hanem a cselekedetünk fog minket meghaztározni; aki meg másként gondolja, arra feleslegesen pazaroltuk az időt...

2009. aug. 4. 11:52
 16/30 anonim ***** válasza:
13%
sztem cseréld le !
2009. aug. 4. 11:57
 17/30 anonim ***** válasza:
18%

Csak azt tudnám, hogy a nem cigányok miért járnak szoláriumba???? :O

Minden második lány feketére festeti a haját.

2009. aug. 4. 13:02
 18/30 A kérdező kommentje:
Már tudom milyen a satírozott haj elméletben, de képet nem tudnátok küldeni róla? Nagyon megköszönném.
2009. aug. 4. 13:22
 19/30 anonim ***** válasza:
78%
ahogy leirtad szerintem a barátnőd nagyon szép lány lehet, felesleges átalakitania magát, inkább járjon pszichológushoz, hogy ne legyenek gátlásai. Ő egzotikus szépség, igy kell elfogadnia, szeretnie magát. Ahogy leirtad igy néznek ki az olaszok, görögök, balkániak, spanyolok is, őket még se romázza le senki. Nem mindenki szőke - kékszemű nem születik. A származás pedig annyira mindegy, akár melyik etnikumba is tartozik a barátnőd. Ha tiszta-rendes- szorgalmas- igyekvő lány, akkor legyen tiszta a lelkiismerete, és nem kell törődni a megbélyegezéssel...
2009. aug. 4. 13:31
 20/30 A kérdező kommentje:
Kinézetét tekinteve valóban olyan mint egy spanyol. De itt Magyarországon, ha látnád őt az utcán, sajnos nem arra gondolsz, hogy spanyol vagy olasz, hanem arra hogy cigány.
2009. aug. 4. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!