A barátnőm magyar, viszont ha ránéz valaki, azt mondja, hogy tuti cigány. Teljesen kivan borulva, hogyan segíthetnék neki?
Nincs egyedül a barátnőd:D:S
Én is ilyen lány vagyok,de engem nem zavar.
Lehet,hogy először a külső alapján elítélik a barátnődet,de ha megismerik akkor biztos vagyok benne,hogy nem kezelik romaként.
Amúgy nekem is fekete,hosszú hajam van,de én büszke vagyok rá,mert ritka az ilyen.A bőröm is sötétebb az átlagnál.
Na ennyi volt az OFF tényleg.
Szóval,ha tényleg ennyire zavarja,hogy ilyen egzotikus szépség:D,akkor hordja a haját összekötve lófarokba.Ne hordjon túl sok aranyat,karikafülbevalót,ne legyen túl divatos.(de szerintem kár lenne,ha emiatt a problémája miatt görcsölne,ne aggódjon ezen annyit)Fogja fel úgy,hogy ő egy egzotikus szépség:D
.....miért kéne hazudozni? Abba előbb-utóbb úgyis belegabalyodik, sírig tartó titok meg egyébként sem létezik. Szerintem nem volna szerencsés, ha még hazugságon is kapnák, mert akkor aztán meg főleg nem hinnék el neki, hogy nem cigány... HA valaki elfogadja saját magát, mások is el fogják őt fogadni.
És még egy gondolat, nem a külsőnk, hanem a cselekedetünk fog minket meghaztározni; aki meg másként gondolja, arra feleslegesen pazaroltuk az időt...
Csak azt tudnám, hogy a nem cigányok miért járnak szoláriumba???? :O
Minden második lány feketére festeti a haját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!