Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Mónika, meg a Józsi barát...

A Mónika, meg a Józsi barát show-nak vajon van valami mélyebb titkoltabb célja?

Figyelt kérdés

Anno úgy gondoltam, hogy azért vannak ezek a szánalom műsorok, és azért nagy a nézettségük, mert az emberek szeretnek a szerencsétlen műveletlen nyomorultakon röhögni. Ezt ma is vallom, ám magamon megfigyeltem, hogy szép lassan el kezdtem utálni a cigányokat... Semmi gondom nem volt velük soha, nem laknak a közelben, nem bántottak, semmi...

És mégis ettől a sok bicskanyitogató embertől (akik legtöbbször romák) ezekben a műsorokban, azt vettem észre, hogy már indulataim vannak ha nézem.

Régen azért néztem néha, mert jókat röhögtem, ma már azért, hogy beolvassak a tv-nek :)

Szerintetek mi a célja a műsornak? Szimpla haszonszerzés, vagy esetleg feszültségkeltés is? Amikor ennyire nyomják a híradóban, meg a médiában, hogy így a kisebbségi jogok, úgy a diszkrimináció, jaj szegény cigók, akkor egy ilyen műsor nem gyanús???? Abszolút fogyatékos, torz, elmeroggyant tolvajoknak mutatják be őket... persze közvetetten.

2010. jan. 8. 00:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Érdekeseket írtok, elgondolkodtató...

Igen a győzike só is ugyanez, csak fordítva... sőt tudjátok mit, kifejezetten stratégia szagú!!! Megutáltattuk már a cigányokat eléggé a Mónika sóval, kellőképpen felsőbbrendűnek érzi magát a magyar, most akkor kell egy gazdag cigány, aki szórja a pénzt, hogy még jobban forrjanak az indulatok!!!

Mert ha csak a fényűzés kell, akkor jobb lett volna a Mága Zoltán (mondjuk ő nem vállalja be) de vele tudunk hasonulni, mert kulturált, ezért az nem annyira vérlázító. De a győzike, ugyanolyan alpári bunkó, mint a só szereplők... és persze, hogy az emberek többsége irígy lesz, és gyűlölködő, ha meglátja! És a fricska, hogy csak azért is megnézi (mert ilyen az emberi psziché) és ezzel még több pénzt csinál a sómennek! :) Hát ez extra poén... de lehet, hogy csak összeesküvés elméleteket gyártok...

2010. jan. 8. 01:33
 12/24 anonim ***** válasza:
96%

Persze van mélyebb célja, az hogy már az ORTT is korrupt, az iylen show készitőket meg csak és kizárólag a PÉNZ érdekli! Ez van ha a zsidók bekerülnek a médiába!!!

Átvernek nézőt és szereplőt egyaránt! Hazudnak mindenkinek már a "beszervezéstől" kezdve ráadásul legtöbbször nem igy úgy kerülnek adásba a dolgok ahogy felvették őket hanem 50x átvágják meg átrendezika sorrendet a valóságban nem is úgy zajlanak legtöbbször a dolgok ahogy az adásban látható...

Uh ezek erősen manipulálva vannak akárcsaka TV hiradó...

Az egész Sajtó és TV agymosás!!!!!!!

Melóztam már újságnál is és tv nél is.. Nem viccelek!!!

Aki ezeknek hisz az meg is érdemli!!!!!

2010. jan. 8. 01:39
 13/24 A kérdező kommentje:

Régen voltak igényesebbek így van... igényes... na azt azért nem mondanám :)

De emlékszem mikor még nem voltunk ennyire edzettek förmedvényileg, akkor volt még egy só a KLAUDIA só, a liptay klauval, meg volt ugye BARBARA a Konta barbarával :) Na ott is voltak hülyeségek, de általában kamaszok mondták a sódert, és nem volt több, mint brahista kis tudatlan hülyék gyülekezete, de ebben volt valami diszkrét báj így utólag. Én akkor voltam 20 körül, és emlékszem jókat röhögtem, de egyértelmű volt, hogy ezek gyerekek, kamaszok, majd úgyis kinövik... Olyan témák voltak, hogy megcsaltak, meg ki kivel csókolózott, lógunk a suliból stb. :)

Lehet, néhányaknak nem tetszett, de én szerettem régen a Kepes András műsorait, desszert pl. Amikor egy kajáldában 4-5 ember dumált kaja után... Szinvonalas volt. Főleg a maiakhoz képest. Vagy a friderikusz én mozimja... vagy ezer éve a tere-fere a vitray-val :) A vámos miklós lehetetlenje... Ilyenek kéne ma is... engem érdekelne.

2010. jan. 8. 01:40
 14/24 A kérdező kommentje:

Ne zsidózzunk... felesleges. A zsidó szó ma már annak a szinonímája, hogy "pénze van, sikeres, dögöljön meg"

Szerintem erre nincs szükség. Mondjuk azt, hogy vannak erkölcstelen emberek, akiknek nincs gerince, vagy éppen bűntudata ha gusztustalan dolgot csinál. De ne nevezzük el őket, kéknek, zöldnek, vagy bárminek, mert akkor olyan embereket is megsértünk, akik abszolút nem rosszak.

2010. jan. 8. 01:42
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Még vmit elmondok mint benfentes, úgy írkáljatok az Sms falra vagy az adásba, hogy a számotokat eltárolják, és egy idő mulva majd felhív tölük "valaki"

(legtöbbször nem is a saját nevükön mutatkoznak be)

Aztán különböző kis rafkós kérdésekkel megpróbálja átvilágítani a magánéleted, hátha valahogy belőled is "alanyt" lehet csinálni...

2010. jan. 8. 01:45
 16/24 A kérdező kommentje:
01.45 az a nem semmi... Néha én is olvasom amit írnak. Hát aki azt üzeni, hogy "Jósi úr, naggyon jó a műsor, sokatt tanulunk beölle, így tovább!" Az tényleg potens lehet beszervezés szempontjából! :D
2010. jan. 8. 01:47
 17/24 anonim ***** válasza:

A másik amire még reagálnék a cigány dolog...

A "gazdag" cigányok a politikában is erőteljesen benne vannak, még mszp oldalról is...

A magyarok itt már csak vendégek...

pl nézd meg azt a bizonyos gyurcsányos plakátot a keletinél!

Kolompár ott vigyorog rád a hátsó sorban!!

2010. jan. 8. 01:52
 18/24 anonim ***** válasza:

Szerintem azért áll cigányokból a műsor, mert ők azok, akik mindenképp munka nélkül akarnak sok pénzt keresni. Ezért bármit megtesznek és úgy manipulálják őket, ahogy csak akarják. Normális ember dolgozik, mikor felveszik ezeket a részeket, a cigányoknak van idejük elmenni, mert valószínűleg nagy részük nem dolgozik.

Én úgy gondolom, hogy a profitért vannak ezek a műsorok és nem szándékuk kifejezetten a cigányok ellen felhívni. A cigányok egyszerűen ilyenek. Ők jelentkeznek nagyrészt ilyen műsorba, mert egy normálisabb magyar (meg egy normális körülmények között élő cigány) nem fog elmenni ilyen műsorba. Minél röhejesebbet mutatnak, annál nagyobb a nézettség és egy magyar embernek egy másik magyar átlagos, unalmas élete nem lenne elég szánalmas, a romáké viszont igen.

2010. jan. 8. 10:31
 19/24 anonim ***** válasza:

Engem a múltkor felhívtak a Mónika show-tól, pedig sosem írtam az üzifalára.

Hiába mondtam, h nincs magánéleti problémám, egy nagyon unszimpatikus férfihang csak erősködött, h már pedig a Mónika tuti segít, bármi legyen a problémám.

Miután tisztáztuk, h én NEM megyek ilyen műsorba, bepróbálkozott, h akkor egy ismerősösömet beajánlanám?

Ekkor voltam annyira udvariatlan, h letettem a telefont.

Az én véleményem szerint ezek a műsorok arra valók, h addig sem a saját nyomorával törődik a szerencsétlen, aki nézi, hanem elszórakozik más kárára.

Joshi úr műsorába is benéztem, nagyon elszomorodtam, főleg az sms-eken.

"mindig nézem önt józsi úr, és rengeteget segített az életemben"

Azért szomorú, mert gyakorlatilag alapvető viselkedési normákra tanítja az ott szereplőket, nem ordibálunk, hanem értelmesen vitatkozunk, a feleségünket soha nem ütjük meg stb.

Mégis vannak, akiknek ez új, vajon milyen családban nőhetett fel, élhet most?

Egyébként szerintem nagy része kamu, pénzt kapnak a tapsolók, egy ismerősöm színművészeti után így szerzett egy kis mellékest, így gondolom, h a szereplők is kaphatnak pénzt...

2010. jan. 8. 17:11
 20/24 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam, mindkettő a csőd határán áll. Szép volt, amikor Joshi "meginterjúvolta" (állítólag ráadásul próbafelvételt adtak le) Mónika elvált férjét Mónikáról kvázi. Háááááááát! Gusztustalan. Joshi is jobb sorsra érdemes.
2010. jan. 8. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!