Ha egy barát eldob igazságtalanul akkor már nem bocsátasz meg neki? vagy adnál még egy esélyt?
Van egy barátnőm aki összeveszett velem(hosszú) és kijelentette hogy akkor felejtsem el ne legyünk barátok stb.
Ha bocsánatot kér akkor sem változik semmi, mert szerintem ha valaki eldob az azért teszi mert nem kellek neki..és akkor emgtenné újra csak később..
Ti mit tennétek?
Akkor vége. Ha valaki nem értékeli a barátságomat akkor nem is érdemli meg.
Egy igaz barát nagy kincs.
attól függ mi az.
Én "eldobtam" a barátnömet, mert lopott tölem. És baromi átlátszó kifogása volt. Soha nem kérnék bocsánatot, de az a gáz, hogy ö sem fog. Pedig ha megtette volna, lehet szóbaállnék vele, de így, hogy még neki áll feljebb, felejtös.
Nem tudom mi az ok, de ha ennyire megbántódott, az valószínü nem ok nélkül van....
Hiba van a kérdésben, barát nem lopja, károsítja, fenyegeti stb. a másikat,az az ellenséges kategória,a legrosszabb fajtából, álnok, képmutató, gyáva emberek. A bátrak, egyenesek, szemből támadnak nem aknamunkát folytatnak.
Előbb-utóbb sikerül az ilyeneknek a fát is kivágni maguk alatt mert au élő fába is belekötnek! Cinkosaik is kicsinálják őket, ha úgy adódik, evidens hogy elárulják egymást, főleg ha baj van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!