Utáljátok a divatembereket? Szerintetek a tizenévesek hány százaléka az?
pl. azért kinevettek mert egy könyvet olvastam, persze tudom, hogy ők még ehez értelnek, de akkor is idegesít.
15/l
Olyanok, mint akinek semmi egyénisége sincs.
A másik ami tetszik, hogy vígan reklámozzák, és még örülnek is neki, a ruhájuk gyártóját, a cipőjüket, stb. Marketingfogás, hogy annál menőbb vagy, minél nagyobb Nike, Adidas, Kappa, Puma, stb. felirat van rajtad, hogy mindenki lássa ilyen drága cuccokban jársz.
Ez szerintem sznobizmus.
igen a 99% az ..
énis az vok :$
és szar azért h másokat kiröhögnek..
Az ilyen divatmániások akkora gyökerek! Az egyik osztálytársam is divatb*zi. Ha kiraknám a természetbe öt percig se bírná. XD
Ezeknek nincs egyéniségük. Csak dicsekednek vele, hogy anyucinak meg apucinak mennyi pénze van a kölyökre, meg a sok idióta írással amit márkának neveznek. Ők a nagy trendisták CH. Legszívesebben szétrúgnám a burzsuj p*csájukat, a multis mocsok ruháikat meg eltüzelném.
Egyre több fiatal lesz ilyen agyament, divatmániás. Ez egy fertő CH.
hamarosan ezeket be fogják zárni,és csak az maradhat, akinek lesz egy saját gondolata,aki nem a majomkodásból él,aki úgy fejti meg az élet értelmét,ahogy ezek vesznek egy pléboynyuszis tangabugyit!! :D
ne aggódjatok,rá fognak még jönni,hogy mekkora suták,amikor majd megkérdezi tőlük valaki,hogy hogyan tovább,és nem lesz egy épkézláb szavuk!! :D
Megint 12:16 vagyok.
Üzennék neked kérdező: Ne szégyelld ha érdekel a művészet, vagy a tudomány! Ha van egy kevés józan eszed, ne kövesd ezeknek a plázak*rváknak a példáját! Legyél egyéni! -Ettől leszel különleges. ;) Ha kinevetnek b*ssz oda nekik egy vaskos enciklopédiával! ;)
ha nem is 99, de egy jó 70-80 % biztosan az...de had mondjak neked valamit: velem is ez volt, mindig ki voltam közösítve, amiért én a hányós bulik helyett olvastam, rajzoltam és verseket írtam. azért is ki voltam közösítve, amiért mindig időben megtanultam a leckéimet és mikor nekik az utolsó pillanatban kellett magolni én már vígan aludhattam...
és most meg lehet nézni őket meg engem :) én egyetemre járok, és játszva megcsinálom a vizsgákat, míg ők okj-s tanfolyamokon rohadnak vagy épp fizetősön vannak a fősuli egyik "tömegszakán" és alig bírják elvégezni még így is...szinte senki nem tudja, mit akar kezdeni magával, csak úgy vannak a világba, én meg már rég elterveztem mindent, amit el akarok érni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!