Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Segítenétek, nagyon fontos? ...

Segítenétek, nagyon fontos? 17/f meg akarnak verni

Figyelt kérdés

van 2 fiú az iskolában akik állandóan nyilvánosan belém kötnek és a körülöttemlevők mind kacagnak rajtam.. ez nekem nagyon égő. teljesen befolyásolja az életem.. elakarok kezdeni jól tanulni illetve lefogyni de ez... csak erre tudok figyelni

várom a tanácsokat nagyon fontos nem akarok megint stresszesen a szilveszternek menni

(sulink olyan hogy minden osztály vándorol és van mikor egymásmellett vannak a termek)

++ Az egyik illető egy cigány másik egy magyar de mostmár bevonnak egy harmadikat is.. igazából mind 3 igazi szarkavaró.

2009. dec. 28. 21:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

22:18!

Nem pár nagymagyar ment intézkedni, hanem a Magyar Gárda. És nem csak inni meg cigányozni van idejük ahogy te mondod (ismerek egy gárdakapitányt, aki egyáltalán nem fogyaszt alkoholt és nem dohányzik), hanem rengeteg emberen segítettek már. Ez a szervezet arra van kitalálva. Pl. segítettek azon a lányon akit zaklattak a cigányok (amit te is említettél), megmentettek egy galgagyörki családot a lincseléstől, szintén megmentettek egy 60 éves bácsit a lincseléstől (ezt nem tudom, hol történt) és mindenki mellett kiállnak, aki kéri őket!

Kicsit durva lenne behívni a Magyar Gárdát a suliba.... De ha esetleg van egy gérdista ismerősöd, és megéred, hogy suli után beszéljenek a gyerekek fejével (elbeszélgetésre gondolok, semmi másra) biztos vagyok benne, hogy nem utasítanak el és talán leszállnak rólad. Sajnos ezek a cigányok csak akkor veszek visszább, ha valaki olyan oltja le őket, akiktől tartanak, akiknél kisebbnek érzik magukat. Az egyenruha csodákra képes.

2009. dec. 28. 22:58
 12/22 anonim ***** válasza:
55%

Nem értem, miért csodálkozol, hogy fegyver a suliban. Én évekig tartottam a zsebemben kést, a táskám oldalsó részében viperát és gázt a kabátzsebemben.

Sosem volt problémám az iskola területe közelében garázdálkodó nílusi dakotákkal.

(Igen. Katasztrófa, hogy idáig juttatták a magyar közbiztonságot, hogy annak kell fegyverkezni, aki békében akar élni.)

2009. dec. 28. 23:05
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha cigányok, akkor hívd a gárdát, hátha rendet tesznek:D, ha te vagy cigány és ők magyarok, amit kétlek, akkor hívd a cigány gárdát:) Ha te is magyar vagy és ők is, akkor hívd a fókuszt:D
2009. dec. 28. 23:05
 14/22 anonim ***** válasza:
53%

Elsőként kerüld őket és ne provokáld semmivel.

Másrészt próbálj kommunikálni velük ha ugy adodik ,bár az ilyeneknek nehéz a felfogásuk és csak a bajt keresik .

Ne kezdj velük vitatkozni légy olyan mint a hülygyerekekkel " jól van pistike ,igazad van" és mosoly!!

Aztán tovább álsz.

Ha meg nagyon nagy a pofája hakkor mond meg h ha előtted megverekszik egy nagyobbal ,akkor pofázhat.

2009. dec. 28. 23:12
 15/22 anonim ***** válasza:
gáz spray :D vagy ha télleg kicsit testesebb vagy nyugottan menj nekik :DDDD vagy kicsit szólj be nekik, kezdj el edzeni és verd meg te őket. :')
2010. jan. 1. 22:25
 16/22 anonim ***** válasza:
Csak addig vagy vicces, míg be vagy tőlük sz.rva. Ha meg akartak volna verni, ki akartak volna rabolni, már megtették volna. Csak szórakoznak veled/rajtad, mert beszarinak látszol. Küldd el őket messzire, szólj vissza nekik bátran. Én a kést, ilyesmit nem javaslom, mivel nem értesz hozzá, el fogják venni tőled (többen is vannak), és abból baj lesz. A gázspray az jó, de ne fenyegetőzz vele, csak akkor használd, ha tényleg rád támadnának (ha nem tudják, hogy van nálad, akkor tudod jól használni). Viszont gyakorolj előtte vele!
2010. jan. 2. 01:13
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vagyok szélsőjobbos, de én is azt mondom, ha cigányok zaklatnak, hívd a skinheadeket, vagy a gárdát... :S
2010. jan. 2. 10:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Ne félj tőlük! A cigányt üsd ki, a többivel meg próbáld megbeszélni.
2010. jan. 2. 12:41
 19/22 anonim ***** válasza:

12:41 -es vagyok.

Ha van olyan barátod vagy ismerősöd aki nem szertei a cigányokat(skinhead, gárdista..) kérd meg, hogy "ijesszen rályuk" egy kicsit.

2010. jan. 2. 12:44
 20/22 anonim válasza:

én 12/f vagyok meg akart verni két 13 éves de én fogtam a tábláról a krétaport, beleszórtam az egyik szemébe a másikat

szájba küldtem és ennyi. figyelj az a lényeg h a hozzád lévő legközelebb lévő "fegyvert"( pl.: könyv, toll, ceruza, mutatópálca stb.) kapd elő és csapd szét a fejüket

2012. jan. 27. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!