Segítenétek, nagyon fontos? 17/f meg akarnak verni
van 2 fiú az iskolában akik állandóan nyilvánosan belém kötnek és a körülöttemlevők mind kacagnak rajtam.. ez nekem nagyon égő. teljesen befolyásolja az életem.. elakarok kezdeni jól tanulni illetve lefogyni de ez... csak erre tudok figyelni
várom a tanácsokat nagyon fontos nem akarok megint stresszesen a szilveszternek menni
(sulink olyan hogy minden osztály vándorol és van mikor egymásmellett vannak a termek)
++ Az egyik illető egy cigány másik egy magyar de mostmár bevonnak egy harmadikat is.. igazából mind 3 igazi szarkavaró.
22:18!
Nem pár nagymagyar ment intézkedni, hanem a Magyar Gárda. És nem csak inni meg cigányozni van idejük ahogy te mondod (ismerek egy gárdakapitányt, aki egyáltalán nem fogyaszt alkoholt és nem dohányzik), hanem rengeteg emberen segítettek már. Ez a szervezet arra van kitalálva. Pl. segítettek azon a lányon akit zaklattak a cigányok (amit te is említettél), megmentettek egy galgagyörki családot a lincseléstől, szintén megmentettek egy 60 éves bácsit a lincseléstől (ezt nem tudom, hol történt) és mindenki mellett kiállnak, aki kéri őket!
Kicsit durva lenne behívni a Magyar Gárdát a suliba.... De ha esetleg van egy gérdista ismerősöd, és megéred, hogy suli után beszéljenek a gyerekek fejével (elbeszélgetésre gondolok, semmi másra) biztos vagyok benne, hogy nem utasítanak el és talán leszállnak rólad. Sajnos ezek a cigányok csak akkor veszek visszább, ha valaki olyan oltja le őket, akiktől tartanak, akiknél kisebbnek érzik magukat. Az egyenruha csodákra képes.
Nem értem, miért csodálkozol, hogy fegyver a suliban. Én évekig tartottam a zsebemben kést, a táskám oldalsó részében viperát és gázt a kabátzsebemben.
Sosem volt problémám az iskola területe közelében garázdálkodó nílusi dakotákkal.
(Igen. Katasztrófa, hogy idáig juttatták a magyar közbiztonságot, hogy annak kell fegyverkezni, aki békében akar élni.)
Elsőként kerüld őket és ne provokáld semmivel.
Másrészt próbálj kommunikálni velük ha ugy adodik ,bár az ilyeneknek nehéz a felfogásuk és csak a bajt keresik .
Ne kezdj velük vitatkozni légy olyan mint a hülygyerekekkel " jól van pistike ,igazad van" és mosoly!!
Aztán tovább álsz.
Ha meg nagyon nagy a pofája hakkor mond meg h ha előtted megverekszik egy nagyobbal ,akkor pofázhat.
12:41 -es vagyok.
Ha van olyan barátod vagy ismerősöd aki nem szertei a cigányokat(skinhead, gárdista..) kérd meg, hogy "ijesszen rályuk" egy kicsit.
én 12/f vagyok meg akart verni két 13 éves de én fogtam a tábláról a krétaport, beleszórtam az egyik szemébe a másikat
szájba küldtem és ennyi. figyelj az a lényeg h a hozzád lévő legközelebb lévő "fegyvert"( pl.: könyv, toll, ceruza, mutatópálca stb.) kapd elő és csapd szét a fejüket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!