Segítenétek, nagyon fontos? 17/f meg akarnak verni
van 2 fiú az iskolában akik állandóan nyilvánosan belém kötnek és a körülöttemlevők mind kacagnak rajtam.. ez nekem nagyon égő. teljesen befolyásolja az életem.. elakarok kezdeni jól tanulni illetve lefogyni de ez... csak erre tudok figyelni
várom a tanácsokat nagyon fontos nem akarok megint stresszesen a szilveszternek menni
(sulink olyan hogy minden osztály vándorol és van mikor egymásmellett vannak a termek)
++ Az egyik illető egy cigány másik egy magyar de mostmár bevonnak egy harmadikat is.. igazából mind 3 igazi szarkavaró.
Szólj az ofődnek vagy a szüleidnek hogy beszéljenek a verekedősök szüleivel,ja és ne őmiattuk akarj lefogyni,hanem magad miatt,aztán járj el önvédelmi oktatásra,karate vagy box,és fel a fejjel,sose mutass félelmet! Tudom könnyű mondani,de kitartás
21/lány
Volt mulkor hogy felvették ahogy aláznak egy gyereket s feltették valahova. talán a youtube-ra. Aztán lett belölle nagy balhé. Pár nagymagyar fogta magát s megkereste az illetőket. jó lett volna ha mint az amerikai historia x ben ráharaptatták volna a cigókat az útpatkára.
Sajnos szabadon garázdálkodhatnak s senki nem tehet semmit. Kéne egy szervezet akik ezzel foglalkoznak, de a nagymagyaroknak csak inni van idejük. ja meg cigányozni. Ez van félünk este kimenni az utcán, mostmár iskolába se mer menni a gyerek mert alázzák elveszik mindenét, és senki nem tesz semmit.
Nem tudunk segíteni. Menj másik suliba. Ott is ez lesz. Türnöd kell. Elöbb utóbb ugyis kibukik onnan. Nem sokáig járnak suliba.
Ahova én jártam ott is volt pár suttyó cigány. Persze nemsokáig jártak suliba. Aztán egy napon visszajöttek két kocsival s elkezdték fosztogatni az udvaron azembereket a szünetben. Ennyi. S csodálkozás van hogy miért visz a gyerek fegyvert az iskolába. MERT SENKIRE NEM SZÁMÍTHAT.
Félhetünk reggel délben és este. Ez a helyzet. Mien élet ez?
Előzőnek: Szia!
Én is egy lány vagyok, igaz nem az előző. Igen belém is kötöttek már sokan, pl. "megélhetési" bűnözők(cigányok), el akarták venni a mobilom, vagy fogdosni szerettek volna mások stb. Ja és elég gázos osztálytársaim is voltak.
Szóval válasz a kérdés feltevőnek: MINDENKÉPENN BESZÉLJ A SZÜLEIDDEL! Azért emeltem ki, mert ez nagyon fontos, ne érdekeljenek ők, ha te megvernéd őket(amit nem tartok valószinűnek), akkor az lenne, hogy Te bántottad őket, még Te kapnál büntetést, megrovást, esetleg komolyabb ügyben gyermekvédelmisek, rendőrség. Ha ők bántanak téged az neked nagyon fog fájni, ha "csak" lelkileg akkor is, és az lehet még tovább is fog tartani. Ha értelmesen megkéred őket, hogy álljanak le, akkor se, mert az ilyen emberek nem az szép szóból értenek.Tehát nincs erre jó megoldás, amit egyedül tudsz véghez vinni. Ha úgy is bántanak, sokat nem veszíthetsz, akkor se, ha szólsz egy felnőttnek, ugyanis ez egyáltalán nem árulkodás!!! Lehet utána megint piszkálni fognak, de újra szólsz, elmész apuval-anyuval az igazgatóhoz, és értelmesen elmagyarázzátok neki, vagy csak a szülők, hogyha ez nem ér véget tovább viszitek az ügyet. Sokan jönnek majd azzal, hogy ezzel többet ártasz magadnak, mint használsz, nálam ez bejött. A semminél sokkal jobb, főleg, ha nem csak az ofőnél szórakoznak a szülők, igazgatóhoz kell menni, ők se kegyelmeztek neked, Te se tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!