Mit tegyek ha az osztálytársaim meg akarnak verni 12. -ik évvégén?
Én egy apróság miatt kerültem fiatalkorúak büntetés végrehajtási intézetébe, szintén ugyanez volt csak mi fiúk vagyunk
Nem tetszés alapon odajöttek 2en hogy majd szétszednek, én reflexből fejen nyomtam az egyiket aki el is ájult a másik utána abba hagyta a boxot, persze látták páran és repültem a suliból
Az a pár perc maga volt a halál, senki nem hitt nekem és mentem a sütőbe
Legalább neked legyen eszed, ne félj nem fognak semmit csinálni csak mondták jó dolgukban.
Puszillak
Mélységesen sajnálom, hogy nincs semmi használható ötletem, de viccen kívül. Volt hasonló periódusom nekem is, de megtermett, erős srác vagyok/voltam, szóval tettlegességtől sosem kellett tartanom.
Aki meg 8 napon túl gyógyulóról beszél, az érettségi után csináltasson magának egy muszájdzsekit, mert ráfér.
Én inkább átmennék a helyedben másik suliba, ahová be tudsz illeszkedni és nem bántanak. Sajnálla szegénykém :( Azok a csajok egy büdös nagy nuullák, mind életképtelen senki. :(
Válts sulit, vigyázz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!