Mit tegyek ha ki akarnak rabolni?
Vagy csak kötekednek, lökdösnek, stb. a cigányok(vagy nem cigányok, attól függ-bár engem KIFEJEZETTEN az érdekelne hogy a 2-3 fős csoportba verődő fiatalok ellen mi a megoldás ), akkor ti mit tennétek? Meglök akkor lökjem vissza? Ijesszem meg? Fussak el? Adjam oda amit kér?(Na és ha nem akar semmit, csak balhét?) Már egyszer kiraboltak, persze csak óvatosan, hogy jogilag még ne minősüljön rablásnak, de engem érdekelne hogy hogyan tudnám késelés nélkül lerendezni őket(pl. kiprovokálni valami törvénytelent hogy aztán jogosan csapjam le őket)
Tapasztalatoknak, ötleteknek örülök:)
Ha el tudsz szaladni, szaladj el. Ha nem, akkor add oda, amit kérnek és ha szerencséd van, utána békén hagynak, elmennek. Te is. A rendőrségre feljelenteni őket.
A lényeg az ilyen szituban, hogy megúszd, inkább vesszenek az értékeid, a pénzed, mint a testi épséged, vagy akár az életed.
Arra tudod magad felkészíteni, hogy ilyen helyzetben ne pánikolj be, hanem megőrizve a józan eszedet, mérlegelj és dönts, hogy az adott szituban mi a leghelyesebb. Minden helyzet más, a hősködés értelmetlen, csak te húzhatod a rövidebbet.
Ne várj sem itt, sem máshol varázsszert erre, mert nincs. Számtalan szitu létezik, mindegyikben másik cselekvés a helyes. Azt, ha ne adj' isten ilyen szituba keveredsz, te tudod csak felismerni.
Elöször is ha kirabolnak az minden esetben rabläsnak minösül.Magyarän,ha te ugy adod oda a tulajdonodat valakinek,hogy nem önszäntadbol ,az minden esetben rabläs.Teljesen mindegy,hogy testi vagy pszichikai "fenyites"miatt.
Sajnos välaszolni nem tudok,engem meg nem probältak meg kirabooni,pedig avasi gyerek vagyok,es itt borsodba ez divat.Gondolom a testalkatom azert sokat szämit abban,hogy nem neznek potenciälis äldozatnak.
Viszont mit ne tegyel!!!!
Ez ey igaz sztori.Egy fiatal egyetemista pär setälgatott kesö este hazafele az avason.Ahogy az lenni szokott "Kolompärek"csoportban oda ugrottak.Erre a bätor ferfi elszaladt,hätrahagyva a nöt.Mielöt azt hinned,hogy a läny elhagyta a sräcot,elärulom tevedsz.Hiszen a sräc intelligens,es ide jär az egyetemre(ami a nöknel egy kapcsolat alapja,hogy egyetemre järjon a sräc)es mennyire EKLEKTIKUS es ö szeret EKLEKTIKUS körökben mozogni.(na utäna neztem a szo jelentesenek wikipediän mert bevallom nem ismertem)Szoval a sräc a rabloktol elszaladt,de gondolom az etterembe fizeteskor nem szalad el es ez a lenyeg.
ma 12:51
...és a lánnyal mi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!