Félek attól hogy vámpírok el akarnak rabolni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem viccelek.Azt mondta egy magát vámpírnak nevező valaki,hogy el fog rabolni,azért hogy átváltoztasson.2011. jún. 17. 23:42
1/39 anonim válasza:
rakj mindenfele fokhagymát, szerezz gyorsan olyan spéci vizet, vagy szólj Van Helsingnek
2/39 anonim válasza:
jah, kihagytam, és kell ezüst lövedék :D
3/39 anonim válasza:
Elejtesz egy telefont a bolondokházába+rendőrségre aztán vagy dutyiban vagy kényszerzubbonyban végzi, ugyanis komplett dilis(veled együtt de te csak elhiszed neki nem hiszed magadról) és megfenyegetett.
4/39 anonim válasza:
túl sok vámpíros szart olvasol..és az agyadra ment xD
5/39 anonim válasza:
a második válaszolónak üzenem nem ezüst kell, FAlövedék(vagy karó ) az hatásosabb :D
6/39 anonim válasza:
rendben, annyira nem értek ezekhez :D
7/39 anonim válasza:
Ezüstgolyó a farkasember ellen kell, de őt már kinyírtam nincs vész.:D
8/39 anonim válasza:
akkor semmigáz.egyel kevesebb .lol:D
9/39 anonim válasza:
még a szentelt vízet is írni akartam, de ha jól tudom, az a démonok ellen kell. Vagy ezt is rosszul tudom? :D Amúgy a farkasembereket csipázom,,,,, vagyis csipáztam őket, mert megölted őket.... :D
10/39 anonim válasza:
szerintem meg hagyd hogy átváltoztasson az olyan királyság xDDD Am meg vámpírok nincsenek.. De ne szólj erről senkinek nehogy egy világ omoljon össze bennük:D Am a hangok mondták már hogy normális vagy?:O Vagy inkább azt hogy nem avgy az?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!